U trendu

Baba Vanga je za 2024. najavila 10 strašnih događaja: Predviđanja koja bi promenila svet

Baba Vanga imala je „vizije“ i za 2024. godinu. Mediji su radili na „dešifrovanju“ njenih predviđanja i godina pred nama bi, ukoliko se obistine, donele velike promene.

Baba Vanga, bugarska proročica, postala je legenda zbog njenih neverovatnih predviđanja. Rođena je 1911. godine u skromnom bugarskom selu. Uprkos tome, ili upravo zbog toga, što je izgubila vid u tornadu kada je imala 12 godina, razvila je neverovatnu sposobnost da predviđa budućnost.

Mnogi su je uporedili sa Nostradamusom i nazvali je “Nostradamusom Balkana”. Među njenim najpoznatijim predviđanjima su uspon ISIS-a, teroristički napad na Svetski trgovinski centar i Brexit. Čak i nakon njene smrti 1996. godine, njena predviđanja i dalje izazivaju interesovanje i radoznalost. Baba Vanga 2024 je zbirka njenih predviđanja za 2024, piše Citiymagazine.si.

Baba Vanga 2024 – Sažetak predviđanja

U 2024. godini, prema predviđanjima legendarne bugarske vidovnjakinje Babe Vange, svet će svedočiti mnogim revolucionarnim događajima. Možemo očekivati revolucionarna otkrića u kvantnom računarstvu koja će imati veliki uticaj na tehnološki sektor. Dok će se globalna ekonomija suočiti s krizom velikih razmera, sajber napadi će postati češći i intenzivniji. Medicinska nauka će napraviti velike pomake, dok će klimatska kriza uzrokovati katastrofalne vremenske pojave. Navodi se da je ove godine otkriven i čudotvorni lek za rak. Politička atmosfera će biti napeta, jer će biti pokušaja atentata na ruskog predsednika Putina i terorističkih napada u Evropi. Donald Tramp će se možda vratiti kao predsednik, ali će s njim biti povezana misteriozna bolest. Evropska ekonomija će biti na ivici kolapsa, dok će “moćni zmaj” zavladati planetom. I koliko god to izgledalo neverovatno, očekuje se da će čovečanstvo uspostaviti kontakt sa vanzemaljcima u naredna dva veka. Prvi kontakt bi trebalo da se dogodi 2024. godine.

Baba Vangina predviđanja za 2024: Od najneverovatnijih do najverovatnijih

Poruke iz svemira: 2024. godine ćemo možda konačno uspostaviti kontakt sa vanzemaljcima. Jesmo li za međugalaktički razgovor?

Zmaj na horizontu: Baba Vanga je predvidela da će “zmaj” preuzeti sve. Može li to biti nova svetska sila ili bukvalni zmaj? Može li to biti veštačka inteligencija?!

Tramp i njegova bolest: Donald Tramp će se možda vratiti na vlast, ali će biti pogođen misterioznom bolešću.

Putin u opasnosti i problemi u Evropi: Predviđa se atentat na Putina od strane nekoga iz njegove zemlje. A Evropa će se suočiti sa terorističkim napadima.

Klimatske promene: Zbog globalnog zagrevanja mogu uslediti katastrofalne vremenske prilike i prirodne katastrofe.

Lek protiv raka: 2024. godine ćemo možda otkriti lek za rak. Ovo bi bio istinski revolucionarni pomak. Ovo proročanstvo Baba Vange 2024 nam se najviše dopada!

Sajber napadi: Sajber pretnje će postati stvarnost kako se sajber napadi povećavaju.

Evropska ekonomska kriza: Evropa bi se mogla suočiti sa ekonomskom krizom koja će uticati na globalnu ekonomiju.

Napredak u medicini: U svetu medicine mogu se otkriti nove metode lečenja i terapije.

Kvantni računari: Kvantno računarstvo će doživeti proboj koji će promeniti način na koji razumemo tehnologiju.

Najpoznatija predviđanja Babe Vange

Baba Vanga, poznata i kao “baka Vanga”, bila je bugarska mističarka i travarka koja je postala poznata po svojim navodnim moćima vidovitosti i proročanstva. Iako slepa od ranog detinjstva, bila je široko poznata u istočnoj Evropi kasnih 1970-ih i 1980-ih. Neka od njenih najpoznatijih predviđanja koja joj pripisuju njeni sledbenici uključuju:

Drugi svetski rat: Predvidela je izbijanje i tok Drugog svetskog rata.

Raspad Sovjetskog Saveza, Čehoslovačke i Jugoslavije: Predvidela je raspad ovih zemalja.

Černobiljska nesreća: Predvidela je katastrofalnu nuklearnu nesreću u Černobilju.

Smrt Staljina i cara Borisa III: Ona je tačno predvidela datume njihove smrti.

Potonuće ruske podmornice Kursk: Ona je predvidela ovu tragediju.

Smrt princeze Dajane: Predvidela je njenu smrt pre stvarnog događaja.

Zemljotres u severnoj Bugarskoj 1985.: Predvidela je ovaj prirodni fenomen.

Napadi 11. septembra: Navodno je predvidela terorističke napade na Svetski trgovinski centar.

Cunami 2004: Predvidela je ovu katastrofu.

Izbor Afroamerikanca za 44. predsednika Sjedinjenih Država: Ovo je bilo jedno od njenih predviđanja.

Vanga je umrla pre 1996. godine, ali njena predviđanja i ličnost i dalje su popularni u nekim delovima jugoistočne Evrope, posebno u Bugarskoj i Severnoj Makedoniji, kao i delovima istočne Evrope, posebno u Rusiji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (2)