Baka iz pakla: Spustila unuka preko terase da joj spasi mačku (video)

Ljubav prema ljubimcima je neopisiva. Mnogi vlasnici priznaće će da svoje ljubimce vole najviše na svetu i da bi za njih dali baš sve. Međutim, koliko god ta ljubav bila velika, sigurni smo da većina vlasnika ne bi ugrozila život deteta radi bezbednosti ljubimca.

Međutim, jedan takav slučaj odigrao se u Kini, i život deteta bio je na kocku zbog mačke, a krivac je, verovali ili ne, dečakova baka.

Starica i njen unuk Hao Hao zapali su za oko prolazniku koji je jednostavno morao da snimi taj prizor.

Zbog mačke koja je pobegla na komšijsku terasu, starica je užetom „obezbedila“ unuka starog sedam godina i spustila ga preko balkona, a u svemu je pomogao i dečakov ujak. Sedmogodišnjak je, na svu sreću, prošao bez povreda, ali uprkos tome, čin starice osudio je ceo svet.

Snimak je vrlo brzo postao viralan, a oglasile su se i lokalne vlasti, čija je predstavnica naglasila da detetu nije ništa kao i da su njegovi roditelji za vreme incidenta bili na poslu. Dečakova baka rekla je da u trenutku spuštanja nije osećala da je on u bilo kakvoj opasnosti, ali je priznala je preplavio strah kada je pogledala snimak, kao, uostalom, i većinu ljudi koji su ga videli.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.