Baka pala na 30 godina mlađeg, on joj odneo 20.000 evra (foto)

Bet Hejning, 68-godišnja penzionerka iz Velike Britanije, izbezumila se nakon što se ispostavilo da je njen mlađani dečko, u kojeg se silno zaljubila, prevarant zbog kog je ostala bez 18.000 funti ušteđevine.

Zbog toga je ova baka odlučila je podeli svoje iskustvo i upozori druge žene da ne ponove njenu grešku.

Bet je otkrila da je u mladog Afrikanca bila zaljubljena „preko ušiju“.

„Bila je to luda romansa i uživala sam u magičnom seksu“, rekla je ona za Miror.

Kaže da je štedela dugi niz godina, radeći kao socijalna radnica, pre nego što je šarmirao 30 godina mlađi muškarac s kojim se čak i venčala na ceremoniji u Gani. Upoznala ga je preko društvenih mreža i priznala da je pala na njega zbog  eksplicitnih poruka koje joj je slao.

„Trebalo je da znam bolje. Smejala sam se ženama koje su padale na lepe muškarce iz inostranstva i mislila sam da su lakoverne i blesave. Sad sam jedna od njih“, priznala je.

Bet je imala 63 godine kad je upoznala Rodnija, a on je radio kao muzičar u Akri u Gani, na istom mestu gde je Bet vodila humanitarnu organizaciju koja je pomagala sirotištima.

„Bila sam svesna velike razlike u godinama, ali lagao je da je u četrdesetim, dok je u stvarnosti bio u tridesetim“, rekla je Bet.

Ubrzo je Rodni od nje zatražio novac, a ona mu je već na samom početku dala više od 2.000 funti za kupovinu muzičke opreme.

Kada ga je posetila u Gani, nekoliko puta je pitao da se uda za njega, što je odbila, govoreći da se nisu dovoljno dobro upoznali. Predomislila se kada ju je Rodni zaprosio javno, tokom jednog koncerta. Tek na venčanju je saznala koliko on zapravo ima godina, ali je mislila da je prekasno da odustane od braka.

Nakon venčanja se vratila kući u Englesku i i platila advokatu 3.000 funti kako bi dogovorila vizu za supružnika, koja je odobrena u februaru 2017. Rodni se tada uselio kod nje i živeo od njenog novca. Terala ga je da se zaposli, ali on je odbijao. Veza je pukla i Bet ga je zamolila da ode i platila mu put kući i pokrila sve troškove razvoda.

„Bilo mi je teško, ali bolje mi je bez njega“, zaključila je.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.