U trendu

Beskućnica svojim anđeoskim glasom očarala svet (video)

Snimak žene neverovatnog glasa koja peva u podzemnoj železnici Los Anđelesa postao je hit na internetu, pa su joj lokalni mediji ušli u trag i objavili njenu tužnu priču.

Nju je snimio policajac dok sa kolicima i hrpom kesa i torbi dok peva Pučinijevu ariju i snimak je osvojio srca stotine hiljada ljudi na društvenim mrežama i krenula je potraga za njom. Neki meštani koji često prolaze tuda kažu da su je godinama viđali u tom delu grada zvanom Glendejl. Jedna prolaznica je na Tviteru napisala da je čula pevanje “Ave Marije” i pomislila da zvuk dopire sa radija.

Otkriveno je da je u pitanju Emili Zamurka (52) koja je sa 24 godine migrilala iz Rusije. Radila je nekoliko poslova i držala časove muzičkog, ali je joj je ubrzo sve krenulo naopako zbog zdravstvenih problema.

U očajanju je počela da svira na ulici kako bi pokrila troškove lečenja dok joj nisu ukrali violinu i od tada je beskućnica.

Emili kaže da voli da peva u metrou zbog akustike koja je podseća na nastup u sali i nada se da će joj novopečena slava pomoći da stane na noge.

– Biću jako zahvalna svakome ko pokuša da mi pomogne da se sklonim sa ulice i imam svoj dom i svoj instrument – rekla je Emili za televiziju ABC7.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.