U trendu

Besni kamiondžija gazdi Srbinu uništio ferari vredan 200.000 dolara (foto)

Jedan besni vozač kamiona iz Čikaga izazvao je neverovatnu nesreću kada je prednji deo kamiona namerno prevezao preko ferarija svog gazde.

🤔

Gepostet von United Truckers am Donnerstag, 7. Mai 2020

Na fotografijama objavljenim  na društvenim mrežama vidi se pregaženi Ferari GTC4 Lusso, čiji je vlasnik, kako su predeli pojedini domaći mediji, Srbin, u čijem je vlasništvu i firma za prevoz.

Kako prenosi carscoops.com, kamiondžija je počeo da radi samo četiri dana pre incidenta i u tom periodu imao je samo jednu vožnju, da bi zatim dobio otkaz zbog toga što nije, kako su naveli njegovi nadređeni, odgovarao za taj posao.

Naimenovani izvor za carscoops.com dodaje da je kompanija pokušala da se mrnim putem rastane sa vozačem, ali da on nije želeo da prihvati otkaz. Pre nego što je napustio firmu, pitao je vlasnika da li je beli ferari parkiran na ulazu njegov, a kada mu je gazda rekao da jeste, kamiondžija mu je besno zapretio rečima: „Videćeš sada šta će se dogoditi kada se zaje****š sa mnom“.

– U tom trenutku je potrčao prema kamionu, uskočio u njega i upalio ga, dok su se točkovi okretali kao ludi. Gazda je pojurio za njim, pokušavši da ga zaustavi, ali je vozač zalupio vrata kabine, a vlasnik smo što nije ispao – rekao je očevidac i dodao da je vozač zatim pokrenuo kamion i nije se zaustavio sve dok se nije popeo preko skupocenog automobila.

Tada su već vlasnik i zaposleni pozvali policiju, koja je došla na lice mesta i uhapsila pomahnitalog kamiondžiju.

Mediji navode da je vrednost Ferarija na tržištu polovnih automobila od 200 hiljada do 280 hiljada američkih dolara.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar