U trendu

Bez ovoga ne krećite na odmor, ove stvari obavezno pripremite za putovanje

Pakovanje za put može da predstavlja ogroman stres. Gomila stvari koje treba poneti, razmišljanje o tome kako sve upakovati. Sve ovo obično rezultira time da nešto zaboravimo.

Kako bi izbegli ove stresne situacije bilo bi poželjno da napravite spisak stvari koje treba poneti na put. Spisak možete početi da pravite par dana pre puta. Na taj način ćete iz dana u dan na spisak dodavati stvari koje Vam budu padale na pamet, te tako mogućnost da nešto zaboravite biće svedena na minimum.

Bez ovih stvari ne bi smeli da krenete na put:

Dokumenta i novac

Ovo su dve stvari koje svi neretko zaboravljamo poneti, a koje su nam najneophodnije. Kako bi ovo izbegli unapred spremite sve što Vam je potrebno od dokumenata i stavite na vidno mesto. Takođe, možete napisati podsetnik u mobilni telefon ili negde na papir.

Neseser

Neseser je jedna od osnovnih stvari koja nam treba bilo gde da krenemo. Bilo bi dobro da pored sredstava za ličnu higijenu(četkica za zube, pasta, češalj…) u Vaš neseser ubacite i sredstva kao što su: makazice, pinceta, turpija, vata, hanzaplast…

 Tablete protiv mučnine

Mnogi od nas imaju problem sa mučninom prilikom putovanja. Oni koji imaju ovaj problem teško da će na put krenuti bez ovih tableta. Savetujemo Vam da u svakom slučaju ponesete tablete za mučninu.

Lekovi

Dosta ljudi koristi neku terapiju, pa bi bila kardinalna greška da zaboravite Vaše lekove. Jer ako se to ipak desi, postoji mogućnost da u nekim apotekama ne nađete lekove koje koristite! Takođe, poželjno je poneti i neke analgetike, jer nikad se ne zna šta može da nas zaboli, piše Stil.

Nešto bez čega ne možemo da zamislimo našu dnevnu rutinu jeste upravo kozmetika. Ovo se posebno odnosi na ženski deo populacije.

Hrana i piće za put

Trudite se da Vam se negde pri ruci nađe nešto od hrane i pića. Jer, dug je put, nikad ne znate kada možete ogladneti.

Stvari zabavnog sadržaja

Neka dobra knjiga dobro će Vam doći da ubijete vreme tokom puta. Takođe, možete poneti nešto od društvenih igara, dobro će Vam doći kao vid zabave i razonode na odmoru.

Punjač i slušalice

Telefon je postao sastavni deo našeg života, stoga, ne čudi što su punjač i slušalice deo ovog spiska!

Pa, ako smo spremni

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar