U trendu

Bezdušna šefica htela da otpustiti majku čiji je sin na aparatima, a onda je stigla karma

Jedna majka iz Mičigena podelila je na društvenim mrežama poruke koje je pre nekoliko dana razmenila sa svojom šeficom. Razgovor je ubrzo postao viralan i imao neočekivane posledice.

Kristal Rejnolds Fišer napravila je screenshot ekrana svog mobilnog kako bi se video razgovor koji je vodila sa svojom šeficom Doun. Putem poruke, Fišerova joj kaže da neće moći da dođe na posao jer joj je sin i dalje na aparatima za održavanje na životu. Iz poruka se ne vidi šta se dogodilo njenom sinu i koliko dugo će biti na intenzivnoj nezi. Fišerova takođe šefici kaže kako se javlja 48 sati unapred.

‘Želim da vas obavestim da je moj sin i dalje na aparatima i zbog toga neću moći da dođem na posao’, kaže Kristal u poruci. ‘Čim mu bude bolje, bez problema ću se vratiti na posao.’

Međutim, odgovor njene šefice šokirao je ne samo majku bolesnog dečaka, već i 80.000 ljudi koji su videli njenu objavu na Fejsbuku.

‘To nije način na koji mi ovde radimo, tako da ću ovo shvatiti kao tvoj otkaz’, odgovorila je šefica.

‘Ok, a kako onda radimo kada je moje dete na aparatima za održavanje na životu?’, pitala je Kristal šeficu.

Doun joj je odgovorila da ako ne može da dođe na posao, to znači da je dala otkaz. Njih dve razmenile su još nekoliko poruka, nakon čega je šefica rekla da neće tolerisati dramu i da će, ako se Kristal ne pojavi na poslu, smatrati da je dala otkaz.

So my son is on life support and I tell my boss 48 hours before I am to work again that I will not be able to work until my son is off life support and this is what she tells me!

Gepostet von Crystal Reynolds Fisher am Samstag, 30. Juni 2018

Kompanija u kojoj Kristal i Doun rade je PS Food Mart u Albionu u Mičigenu, inače u vlasništvu kompanije Folk Oil. Fišerova je svojoj šefici rekla da će kontaktirati upravu i obavestiti ih o incidentu, na šta joj je Doun poručila da to svakako to uradi i čak joj je poslala i broj uprave.

Na kraju razgovora porukama, Kristal je pitala Doun da li bi ona mogla da ide na posao i radi da je njeno dete u bolnici na aparatima. Doun je na to odgovorila: ‘Da, bila bih sposobna jer i dalje bih morala da platim račune i trebalo bi mi nešto da me drži zauzetom. Mi u Folk Oilu ne dolazimo i ne odlazimo s posla kako nam odgovara.’

Ali, bezdušna šefica se prevarila.

Pošto je njihova konverzacija postala viralna, kompanija Folk Oil izdala je sledeće saopštenje: ‘Istražili smo čitav slučaj i ustanovili da situacija nije bila odrađena kako treba i da nije bilo dovoljno razumevanja i saosećanja do kojih kao kompanija izuzetno držimo. Zato smo smesta poduzeli odgovarajuće korake i menadžerki uručili momentalni otkaz. Takođe, radnicu koja ima bolesnog sina obavestili smo da može da uzme koliko god slobodnog vremena joj treba kako bi se brinula o svom detetu.’

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.