Bila je devica sve do braka: „Intimi odnos je čaroban, ali ima stvari na koje me niko nije upozorio“

Ališa Taker progovorila je o stvarima koje je želela znati, a na koje je niko nije upozorio pre nego što je postala intimna sa svojim sadašnjim suprugom Džonom. Oni su, naime, oboje bili nevini pre svoje prve bračne noći, piše The Mirror.

Ališa i Džon odlučili su da sačekaju do braka s intimnim odnosima i sada redovno dele videozapise o svojoj vezi, a daju i „hršćanske savete za sastanke“.

„Može biti puno, sve iščekivanje koje vodi do bračne noći. Dakle, sastavila sam listu od pet stvari koje bi trebalo da znate pre prve bračne noći“, rekla je Ališa u jednom od poslednjih snimaka.

Ona se osećala neprijatno dok je pričala, ali ipak je dala kratki pregled svega što bi žena trebalo da uradi pre velikog dana – i noći. Najpre je naglasila da bi trebalo „pre toga razgovarati“ s partnerom kako biste smirili živce.’

„Ako ne ide super glatko, samo se nasmejte“

„Dakle, ako ste nervozne zbog toga što će vas prvi odnos možda boleti, svakako recite to svom supružniku“, istakla je Ališa. Jedan od načina za rešavanje ovoga je, tvrdi ona, zajedničko tuširanje, jer je, po njoj, to dobar način da sebi „olakšate“.

Ališa je, takođe, upozorila žene da obavezno uriniraju nakon intimnog odnosa. „Važno je pomokriti se. Tako lako možete dobiti polno prenosivu bolest ako ne urinirate nakon intimnog odnosa jer će se tokom njega izlučiti puno tečnosti i ako to ode u pogrešno područje, možete vas jako boleti“, istakla je.

Osim praktičnih, postoji još jedna tabu tema o kojoj ljudi ne govore puno kad imaju prvi odnos. Ališa je upozorila da može biti i krvi, ali rekla je da je to normalno. „Ako je neprijatno, ako ne ide super glatko, samo se nasmejte. To je veliki deo iskustva intimnosti“, kazala je.

I za kraj, Ališa je istakla da je najvažnije u celoj situaciji „opustiti se i uhvatiti svaki trenutak“.

„Tako je teško kada vam je adrenalin jako visok i to je novo iskustvo koje priželjkujete ceo život, a emocije su vam toliko visoke da je stvarno teško biti prisutan. Pokušajte da se opustite i iskoristite svaki trenutak umesto da budete previše u svojoj glavi i ne budete prisutni – bićete tako srećni zbog toga posle jer ćete se sećati te noći“, otkrila je Ališa, a prenosi Net.hr.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.