U trendu

Bila je klinički mrtva 27 minuta, a kada se vratila u život samo je napisala ovo (foto)

Majka četvoro dece koja je bila klinički mrtva čak 27 minuta, tvrdi da je ‘raj stvaran’ i kada se vratila u život, prvo je tražila papir i olovku i napisala je ‘It’s real’ (Stvaran je).

Tina Hines se u februaru prošle godine spremala da sa suprugom Brajanom krene na pešanjenje planinama u blizini Feniksa u Arizoni kada je dobila srčani zastoj.

Srušila se na pod, ali se ubrzo osvestila, pa je opet pala u nesvest pre nego su bolničari stigli. Do bolnice su je oživljavali čak šest puta, a čak 27 minuta bila je klinički mrtva, rekla je njezina porodica, a prenosi Metro.

Gepostet von Tina Hines am Sonntag, 25. Februar 2018

Opisujući šta je tada videla, Tina je objasnila da je bilo ‘jako stvarno, boje su bile tako živahne’. Rekla je i da je videla lik Isusa koji je stajao ispred crnih vrata sa žutim svetlom iznad glave.

Njenu sestričinu Medi Džonson priča je toliko dirnula da je na ruku istetovirala ono što je Tina napisala kada se vratila u život.

– Njena priča je toliko stvarna da bi je bilo šteta da je ne podelimo sa svetom. Meni je dala mnogo jaču veru koja često prolazi nezapaženo – objavila je Medi na Instagramu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.