U trendu

Bila je mis, snimila hit seriju pa tragično preminula pred očima ćerke (foto)

Monika Spear je titulu Mis Venecuele osvojila 2004. godine, a televizijsku karijeru započela je u sapunicama. Publika je najviše pamti iz telenovele ‘Flor Salvaje’ iz 2011. godine.

Dve godine kasnije glumila je u sapunici ‘Zabranjena strast’, a život joj se tragično završio 2014. u 29. godini.

Monika je kao tinejdžerka počela karijeru modela, a 2004. godine izabrana je za Mis Venecuele i Mis Universe Venecuele 2005. Na svetskom izboru zauzela je visoko 4. mesto.

View this post on Instagram

L'été a juste commencé!!! 🙂

A post shared by Monica Spear (@monicaspear) on

Tog 6. januara Monika je bila u rodnoj Venecueli na odmoru s bivšim suprugom Tomasom Henrijem Berijem i njihovom petogodišnjom ćerkom. Međutim, automobil im se neočekivano pokvario pa je porodica stala uz auto-put kako bi sačekali pomoć. U tom trenutku napala ih je banda i pod pretnjom oružjem pokušali su da ih opljačkaju.

U izveštaju policije navodi se da se incident dogodio oko 21 sat ili 22 sata. Smatraju kako su lopovi pokušali da opljačkaju porodicu, a da su se oni opirali. Moniku i Tomasa ubili su tokom pljačke, dok je njihova ćerka bila ranjena u nogu.

Početkom januara 2014. godine sedmoro ljudi je uhapšeno zbog sumnji na umešanost u dvostruko ubistvo. Najmlađi optuženik imao je 18, a najstarija optuženica 39 godina.

Nakon dve godine, šestoro njih osuđeno je na kazne zatvora od 10 do 30 godina, a nesrećnu devojčicu odgajaju baka i deka nakon tragične smrti njenih roditelja.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.