U trendu

‘Bila sam ljuta na muža jer mi nije odgovarao na poruke – onda sam saznala da je mrtav’

Jedna žena na Tik Toku podelila video u kojem govori kako je jedne večeri njen muž izašao napolje s društvom i nije joj odgovarao na poruke. Svaku poruku je ignorisao, i zbog toga je pobesnela. Na kraju je saznala da je tragično poginuo.

Kako prenosi The Sun, Boni Kaldvel iz Australije, najpre je objavila jedan kratki video na Tik Toku u kojem je rekla samo da je se seća trenutka kada je bila ljuta na muža jer joj nije odgovarao na poruke, da bi se ispostavilo da je umro, a snimak je pogledalo preko 8,3 miliona ljudi. Nakon toga dobila je hiljade i hiljade komentara šokiranih korisnika koji nisu mogli da veruju da se ona šali s tim.

Nakon toga objavila je jedan duži video u kojem je sve objasnila.

@bonniec17

I mean he could have at least given me a heads up 🙄 #darkhumour

♬ original sound – kooze

– Moj suprug Met otputovao je s momcima na utakmicu u grad koji je nekoliko sati udaljen od mesta u kojem mi živimo. Razgovarali smo telefonom oko ponoći. Iz nekog razloga, bio mi je to jako lep razgovor. Nisam imala pojma šta će se dogoditi sutradan – ispričala je Boni u svom videu.

Ujutro kada se probudila poslala mu je poruku da mu poželi dobro jutro i da mu kaže da jedva čeka da ga vidi kada se vrati. Nije joj odgovorio, što joj je odmah bilo čudno, ali mislila da je samo mamuran i da će odgovoriti kasnije. Ali, nakon što je prošlo nekoliko sati bez njegovog odgovora, već se zabrinula.

– Znam da je trebalo da se odjave iz hotela u 10 sati i krenu, ali to vreme je već odavno bilo prošlo i videla sam na lokaciji njegovih prijatelja na Snapchatu da su još uvek tamo. Prvo sam mislila da je možda nestao pa ne žele da mi kažu, ali sam znala da nešto stvarno nije u redu – nastavila je.

Nakon još nekoliko sati dobila je poruku od Metovog brata da odmah dođe kod njega. Tamo je sačekala i policija i oni su im objasnili da je Met sinoć preminuo. Hotel u kojemu su odseli nalazio se pored reke iznad koje je bila manja provalija. Met je tokom noći hodao uz provaliju, ali dok je hodao nije shvatio da je došao do ivice i samo je pao dole. Nisu bili sigurni da li se spotakao ili nije uopšte video da je došao do ivice, ali je na mestu ostao mrtav.

– To se dogodilo pre otprilike osam meseci i svi se nosimo s time najbolje što možemo. Sva sreća što ja imam zaista crni smisao za humor, što je moj način za suočavanje s takvim stvarima, pa mi to dosta pomaže. Znam da se Met ne bi uvredio na moj prvi Tik Tok snimak u kom sam se našalila, on je to uvek razumeo – zaključila je Boni na kraju videa.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar