U trendu

„Bio je ženskaroš i vikao je na sve“: Bivši radnici o Bil Gejtsu

Bivši radnici Bila Gejtsa otkrili su za Biznis Insajder da se on na poslu ponašao poput pravog kancelarijskog nasilnika.

„Bil je stalno vikao na sve“, rekao je bivši izvršni direktor.

Drugi zaposleni u Majkrosoftu su pak neka njegova nepoželjna ponašanja ipak pripisivali pukoj nespretnosti.

„Ne zna da se šali niti da se poveže s ljudima. Ako vam je rekao da mu se sviđa vaša frizura, nije pokušavao da flertuje s vama. Zapravo mu se zaista dopala vaša frizura“, rekao je drugi bivši radnik Majkrosofta za Insajder.

Još jedan Bilov bivši zaposleni osvrnuo se na njegovo ponašanje. On ga je pak opisao i kao „ženskaroša“. Za Insajder je potvrdio da ga je jednom prilikom video kako razmenjuje nežnosti s nekom devojkom u francuskom skijalištu u Alpama i to navodno godinu dana nakon što je počeo vezu s Melindom.

Podsetimo, najnovija saznanja o Bilu Gejtsu počela su da izlaze u medije nakon što je početkom maja na Tviteru objavio da se razvodi od supruge.

„Nakon puno razmišljanja i puno rada na našoj vezi doneli smo odluku da okončamo svoj brak. Tokom poslednjih 27 godina podigli smo troje neverovatne dece i izgradili temelj koji deluje u celom svetu kako bi omogućio svim ljudima zdrav i produktivan život. I dalje delimo uverenje u tu misiju i nastavićemo zajednički rad u fondaciji, ali više ne verujemo da možemo zajedno da rastemo u paru u sledećoj fazi našeg života“, stoji u objavi para.

Iako je osnivač i bivši direktor Majkrosofta i koosnivač Fondacije Bila i Melinde Gejts objavio da se razvodi početkom maja, The Wall Street Journal preneo je da je Melinda Gejts advokate za razvod konsultovala još u oktobru 2019. godine, nakon što su u medije dospele informacije o Bilovom druženju s milijarderom pedofilom Džefrijem Epstajnom.

The Daily Beast piše kako je Epstajn Gejtsa navodno i savetovao da okonča svoj „toksični brak“, kako ga je sam nazvao.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.