U trendu

Bio klinički mrtav 45 minuta, probudio se sa neverovatnom vizijom (video)

Mozak nije dobijao kiseonik 45 minuta, činjenica da on hoda, govori, smeje se, sve je neverovatno, otkrila je medicinska sestra koja je bila zadužena za Brajana. Ovaj čovek je izgubio puls na 45 minuta, ali se probudio sa neverovatnom vizijom o zagrobnom životu!

Kamiondžija u Ohaju je šokirao bolničko osoblje kada se vratio u život nakon skoro sat vremena od kada je izgubio puls, posle snažnog srčanog udara – ali on tvrdi da ga je ono što je video tokom tih napetih trenutaka uverilo da postoji zagrobni život, prenose mediji.

Brajan Miler (41) je otvarao prikolicu kada je osetio da nešto nije u redu – odmah je pozvao hitnu pomoć i rekao operateru:

„Ja sam vozač kamiona i mislim da imam infarkt.“

Sasvim sigurno, njegova glavna arterija je bila potpuno blokirana, izazivajući srčani udar, izvestio je Fox 8 Cleveland.

On je požurio u lokalnu bolnicu gde su lekari uspeli da ga ožive i uklone blokadu, ali nakon što je povratio svest i oslobodio se bola, razvio je fibrilaciju srčanih komora, kada srce počne divlje da podrhtava i nije u stanju da pumpa krv.

„On nije imao otkucaje srca, nije imao krvni pritisak i nije imao puls“, rekla je medicinska sestra Emili Bišop.

Doktor je obavio jaku, tešku i brzu reanimaciju i šokirao Milera četiri puta u pokušaju da ga oživi, ali nije imao sreće.

Tokom tog vremena, Miler tvrdi da je zalutao u nebeski svet:

„Jedina stvar koje se sećam je da sam video svetlost i krenuo ka toj svetlosti“, kaže kamiondžija.

Opisao je da je išao putem obloženim cvećem ka beloj svetlosti, sve dok nije naišao na svoju maćehu, koja je nedavno umrla.

„Ona je bila nešto najlepše kada sam je video, bilo je kao prvog dana kada sam je upoznao, izgledala je tako srećno.“

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.