U trendu

Bivšeg optužila da joj je lepkom zalepio polni organ – istina se ubrzo saznala

Jedna 36-godišnjakinja tvrdila je da su joj super lepkom bili zalepljeni intimni delovi, međutim, policija je otkrila šokantnu istinu.

Sve je počela nakon što je žena po imenu Vanesa Gesto iz Madrida optužila svog bivšeg momka Ivana Rika za zločin koji nije počinio.

U ovom bizarnom slučaju, Vanesa je optužila Ivana da je oteo i ostavio polugolu. Čak je tvrdila da je na njene najintimnije delove iscedio super lepak.

Ipak, snimci nadzorne kamere pokazali su da optužbe jednostavno nisu bile istinite. Jedna kamera, postavljena u obližnjem supermarketu, pokazala je da je sama Vanesa kupovala stvari koje su korišćene u navodnom zločinu – super lepak, noževe i rukavice.

Policija je i produbila istragu. U području nije pronađeno crno auto iz navodne otmice, a tuda je samo prošao kamion gradske čistoće. Svedočio je i Ivanov brat koji mu je dao alibi, potvrdivši da je spavao u vreme navodnog incidenta, a majka tog mladića danima je plakala nakon što je njen sin bio pritvoren.

Ivan je pušten iz zatvora, ali se iza rešetaka našla Vanesa. Osuđena je na zatvorsku kaznu od 10 godina i još treba da plati 25.000 evra odštete Ricu, nakon što je svoju presudu doneo sud u provinciji Leon.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.