U trendu

Bizaran napad: Prišao ženi s leđa i ubo je špricem u kom je bila sperma (video)

Jedan muškarac u Čerčtonu u saveznoj državi Merilend optužen je da je u supermarketu ženu ubo špricom, a kasnijom analizom utvrđeno je da se u špricu nalazila sperma.

Gnusan napad snimljen je video kamerom u prodavnici, a na se vidi Tomas Bajron Stemen koji prati ženu koja vraća kolica i u trenutku kada ih je vratila, on je ubo. Na snimku se vidi da je žena poskočila nakon uboda, okrenula se i počela da gleda oko sebe i po podu, u pokušaju da shvati što se dogodilo.

Osumnjičeni je takođe počeo s njom gledati po podu, a nastavio je da ide za njom dok je napuštala prodavnicu i tako je i sam izašao.

Nakon što je uhapšen, u špricu je pronađena sperma, a policija veruje da je isti muškarac počinio ista krivična dela u tom gradu. Već je i pre pokušao da ubode dve žene, ali je promašio, a sada se nalazi u pritvoru, prenosi 24sata.hr.

Policija je pozvala žene koje sumnjaju da su bile njegove žrtve da im se jave, a žena koju je uspeo da ubode morala je da uradi testove urina i krvi i narednih 30 dana mora da uzima određene lekove.

Policija je pretražila napadačevu kuću i pronašla više špriceva, kao i jednu u njegovom autu, koja je takođe bila puna sperme.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.