U trendu

Bizarna smrt: Nastavnica progutala kesicu kokaina na aerodromu, odmah preminula

Viktorija Bučenan, 42-godišnja majka troje, preminula ja nakon što je na aerodromu u Mančesteru progutala kesicu kokaina.

Dok je u pijuckala šampanjac u salonu na aerodromu, čekajući da se ukrca u prvu klasu leta za Dubai, Viktorija je shvatila da kod sebe i dalje ima drogu. Tokom posete rodnoj Britaniji sa suprugoma Markom, inače direktorom špediterske kuće, ova nastavnica je kupila kokain u vrednosti od 250 dolara.

Pre poletanja joj je ostao 75 dolara vredan kokain u kesici, i došla je na ideju da ga proguta i povrati kada stigne u Dubai. Međutim, nekoliko trenutaka kasnije kolabirala je i doživela težak napad kada joj je kesica eksplodirala u stomaku.

Ostali putnici i zaposleni na aerodromu najpre su pomislili da je Viktorija doživela anafilaktički šok i odmah su joj dali antialergijsku vakcinu koju je nosila u torbi zbog alergije na palmino ulje, ali nesrećna žena je kasnije preminula u bolnici Videnšav, presnosi BBC.

Pomoćnik mrtvozornika Endru Bridž je smrt proglasio za nesrećan slučaj, a za britanske medije je kratko izjavio: „Moje pitanje je o čemu je uopšte razmišljala?“.

Kesica kokaina nađena je u njenom telu tokom obdukcije.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.