U trendu

Bizarno: Želela da napravi selfi pa pucala sebi u glavu

Mlada Ruskinja slučajno je pucala sebi u glavu iz pištolja, dok je pozirala za selfi, preneli su ruski mediji, pozivajući se na policiju.

Neimenovana 21-godišnjakinja je u svojoj kancelariji u Moskvi pronašla pištolj koji je iza sebe slučajno ostavio radnik obezbeđenja i odlučila da pozira.

„Dok je u jednoj ruci držala telefon želeći da stisne dugme za fotografisanje, slučajno je pritisla obarač pištolja, pucajući sebi u glavu iz neposredne blizine.
Žrtva je bila u „teškom stanju“ kada je primljena u bolnicu. Tek za dan ili dva znaćemo stepen povreda,“ izjavili su tamošnji lekari.

Policija istražuje kako se žena, inače sekretarica po zanimanju, dokopala pištolja, rekao je portparol gradske policije u Moskvi. Pripadniku obezbeđenja preti kazna od šest meseci zatvora jer svoje oružje nije držao na sigurnom.

„Prema zakonu u Rusiji, vlasnik oružja mora da ga drži na bezbednom mestu, van domašaja drugih. Službenici koji nose oružje ne smeju dopustiti da padne u ruke onih kojima nije dozvoljeno da ga nose ili koriste. Taj zakon napravljen je radi bezbednosti,“ naglašavaju ruski mediji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.