U trendu

Bogatstvo i obilje zavisi i od boje novčanika, ove nikada nemojte birati!

Mnogi pri odabiru novčanika se vode veličinom i oblikom, a manje pažnje posvećuju boji novčanika. Većini ljudi je bitno da je praktičan i da staje u njihove torbice. Da li ste nekada razmišljali o tome da nije svejedno koje boje vam je novčanik, ili ih kupujete u odnosu na to koji vam se dopadne, pa možda čak i u odnosu na to kako ste raspoloženi?

Sudeći po feng šui tradiciji, ni najmanje nije svejedno koje boje vam je novčanik, jer upravo od boje zavisi da li ćete imati novca, i zato bi, prilikom njegovog odabira, na nju posebno trebalo da obratite pažnju. Naime, prema pravilima feng šuija, ukoliko novac želite da privučete, vaš novčanik bi trebalo da bude u jednoj od ovih boja, dok se na kraju spiska nalaze nepoželjne boje:

Crni novčanik

Obavezno razmislite o tome da nabavite novčanik u crnoj boji ako želite da privučete novac. Crna boja je simbol bogatstva i prosperiteta i zato odaberite novčanik u crnoj boji ukoliko želite da napredujete poslovno.

Crvena

Novčanik u crvenoj boji će svom vlasniku doneti obilje i stabilnost u finansijama. Takođe, neutrališe negativnu energiju. Dakle, ukoliko ste nekada imali crveni novčanik i bili zadovoljni finansijama, vreme je da se vratite toj boji.

Smeđa

Ovo je najčešća boja među novčanicima, i ukoliko želite da uvećate ušteđevinu, vreme je da joj se okrenete. Ova boja će vas, ukoliko ste skloni prekomernom trošenju, obuzdati i sprečiti nekontrolisnu kupovinu.

Zelena

Zelena boja je simbol života i rasta, pa bi tako mogla da uveća i vaše prihode. Inače, feng šui sugeriše da u novčaniku nikada ne bi trebalo da držite neplaćene račune, jer time privlačite gubitak finansija.

Plava

Novčanike u ovoj boji obavezno izbegavajte, jer plava boja simbolizuje vodu, pa tako i novčanici u ovoj boji sugerišu da će vaš novac „otplutati“.

Žuta

Žuta s jedne strane brzo privlači novac, koji ćete doduše brzo potrošiti, ali brzo i zaraditi. Da bi novac „cirkulisao“ odaberite novčanik u pastelno žutoj ili boji senfa. Za uštedu je senf žuta idealna, dok pastelna donosi sreću prilikom pregovora i dogovora oko plate.

Ljubičasta

Ljubičasta predstavlja ljubav i najviše pogoduje devojkama koje su u potrazi za partnerom. Nažalost, u potrazi za bogatstvom neće biti od pomoći.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar