U trendu

Bora Đorđević o smrti Miše Aleksića: Dogovorili smo se da umremo na bini

Basista legendarne grupe „Riblja čorba“, Miša Aleksić, preminuo je od posledica koronavirusa, a brojne kolege tuguju zbog odlaska i opraštaju se od poznatog muzičara.

Bora Đorđević, koji je sa Mišom u ‘Čorbi’ proveo preko četiri decenije.

„Jutros je umro moj brat Miša, borio se kao lav do poslednjeg daha. Četrdeset dve godine smo svirali zajedno i ne mogu da zamislim da ga više nema. Više od četiri decenije se nikad nismo ni ružno pogledali, a kamoli posvađali. Ne mogu da zamislim svirku bez njega. Dogovorili smo se da umremo na bini, a on požurio. Hvala ti brate na svemu“, rekao je u suzama Bora Čorba, prenele su Novosti.

I Bajaga, koji je svirao sa Aleksićem, teško je podneo vest o njegovoj smrti.

“Umro mi je prijatelj, saznao sam pre minut. Užasno mi je zato što mi je umro jedan od najboljih prijatelja, to je sve što mogu da kažem”, kratko je rekao Bajaga za Nova.rs.

Frontmen YU grupe Žika Jelić bio je decenijama prijatelj legendarnom basisti.

„Znamo se jako dugo. Čuli smo se relativno skoro, on se posle razboleo i nismo verovali da može to da se dogodi. Ne mogu da poverujem da ga više nema. Dragi i ja smo razgovarali i sa Petrom, svima nam je neizmerno žao. Ovo je strašno šta se dešava. U poslednje vreme stradalo je mnogo muzičara, sve mladi ljudi. Svi smo u kontaktu sa nekima za koje i ne znamo da su zaraženi. Čuvajte se, ljudi“, kaže Žika Jelić

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar