U trendu

Bračni par osvojio 25 miliona dolara na lutriji, sve je šokiralo šta je žena prvo uradila

Bračni par Kenet (77) i Koni (74) Parker iz Njujorka osvojili su na lutriji džekpot u iznosu od 25 miliona dolara, ali  novac je odmah uticao na njihovu bračnu sreću.

Naime, dobitni listić uplatila je Koni i novac je isplaćen na njen račun. Kada je vrtoglavi iznos prebačen na račun, odmah je izbacila svoga supruga iz stana. Žena nije želela da suprugu dâ ni cent od njegovog dobitka na lutriji i odmah je s njim prekinula kontakt, piše Fenix magazin.

– Siguran sam da je Koni htela da me spreči da veliki deo dobitka dam svojoj deci. Imam petoro dece iz prethodnog braka – rekao je Kenet koji se potom razveo od supruge i tužio je.

– Osećam se prevareno. Jednostavno nisam mogao da verujem šta mi radi. Još uvek sam ljut na sebe što sam ikada voleo tu ženu – rekao je.

Ispričao je kako su pre toga imali srećan brak, ali da nikada nisu imali mnogo novca te sa su igrali lutriju u nadi da će jednog dana osvojiti glavni dobitak. To se i dogodilo, ali zbog novca je sada njihovoj sreći došao kraj.

– Kad smo osvojili milione, bio sam siguran da ćemo kupiti novi stan i novi auto. Bio sam siguran da ćemo uživati ​​u ostatku života i puno putovati – rekao je.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar