U trendu

Brat Megan Markl postao beskućnik i poručuje sestri samo jedno (foto)

Tom Markl mlađi, 53-godišnji polubrat Megan Markl tvrdi za britanski Dejli Mejl da je ostao bez krova nad glavom i mnogih prilika zbog svog prezimena. Napao je Harija i Megan zbog dobrotvornog rada, ali nedostatka pomoći sopstvenoj porodici.

Tom tvrdi da je ostao bez posla i izgubio saradnike, a zbog svega je morao da se preseli nazad u majčin dom u Novom Meksiku, kako ne bi završio pod mostom.

– Beskućnik sam i mogao sam da sada budem pod mostom s natpisom na kartonu, proseći novac – rekao je za The Sun, a se osvrnuo na život mlađe polusestre.

– To što se nalazi na kraljevskom pijedestalu i gleda šta se događa njenoj porodici… trebalo je da bude više humana prema nama – smatra Tom, koji je otkrio i da nužno ne podržava odluku vojvode i vojvotkinje od Saseksa da napuste život na dvoru i presele se u Kanadu, ali da se na kraju sve svodi na „dvoje koji su zaljubljeni i žele da žive svoj život“.

– Mislim da je kraljevska titula jedno od najvećih mogućih dostignuća njenog života – objasnio je Tom dodajući da je moguće i to da ne žele ničiju kontrolu nad životom, kao i da je možda i „Hari poželio više privatnosti stavljajući na prvo mesto brigu o svojoj porodici, a ne nametnute obaveze“.

Podsetimo, Princ Hari i Megan potvrdili su da ne nameravaju da se vraćaju na dvor otpustišvi svih 15 članova osoblja koji im je služio u Bakingemskoj palati. Samo će se eventualno dvoje od njih vratiti na posao u kraljevsku porodicu, dok će ostali dobiti otpremnine.