„Čarli me je ugrizao“: Ova braća prve su zvezde Jutjuba, evo kako izgledaju danas

Dva dečaka pre 13 godina postali su globalna senzacija i prve zvezde Jutjuba nakon što je njihova majka na internet postavila snimak koji je ostao upamćen kao „Čarli me je ugrizao za prst“.

Hari Dejvis Kar (koji je tada ima tri godine) i Čarli Dejvis Kar (koji je imao godinu dana) provodili su poslpodne u igri u svom domu kada su roditelji odlučili da ih snime za uspomenu. Hari se smeškao kada ga je mlađi brat ugrizao za prst. Opet je, međutim, počeo da zadirkuje Čarlija, koji je ovaj put zagrizao malo jače i Hari je jauknuo i izjavio u kameru sada već čuvenu rečenicu.

Video je od kada je postavljen 2007. godine pogledalo 875 miliona ljudi, a majka Šili Dejvis Kar nije mogla da veruje koliko je njen obični kućni video postao popularan širom sveta,

„Ni Suzan Bojl nikada nije imala toliko pregleda koliko mi. Video je najpre postavljen na mreži jednog koledža u Americi i odatle je postao viralan. Mislim da je zbog bitanskog akcenta stekao globalnu popularnost“, kaže majka.

Čarlijevi i Harijevi roditelji su, navodno, od snimka sinova zaradili hiljade funti od reklama. Takođe su sklopili neke sponzorske ugovore za prodaju robe sa likom dečaka, što im je donelo još novca od kog je porodica kupila novu kuću.

Ipak, otac kaže da je to bio najlepši trenutak njihovih života, jer je počeo da strahuje za budućnost svojih sinova i tokom poslednjih 13 godina trudio se da ih na sve načine nauči da taj viralni snimak nije najveće dostignuće u njihovim životima.

„Postoje mnogi beskrupulozni ljudi na svetu koji će pokušati da vas iskoriste jer niste svesni šta imate. Kada momci napune 18 godina, želeo bih da pogledaju iza sebe i kažu: Ok, uradio sam nešto više u svom životu  od ‘Čarli me je ugrizao'“, rekao je Hauard Devis Kar za ABC njuz, a prenosi LadBible.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.