U trendu

Čekala je 40 godina da vodi ljubav prve bračne noći, pa doživela šok: Muž ne može jer nema čime

Profesionalna provodadžija podelila je na svom TikToku jednu od najšokantnijih priča koje je čula na svom poslu.

Posao Edi Seler podrazumeva spajanje ljubavnih parova, stoga ne čudi da se u karijeri nagledala i naslušala svega i svačega. Tako joj je jedna 40-godišnja žena priznala da je čekala sedam godina na seks sa svojim partnerom – da bi joj on konačno otkrio istinu tek prve bračne noći, piše Daily Star.

@circleoflovecoaching

wild matchmaker interviews part 1. You won’t believe what this woman went through. #coach #matchmaker #love #unbelieviable

♬ original sound – addie sellers

„Kao provodadžija i trener, pre nego što spojim ljude, obavim intervju s njima. Važno mi je znati nečiju istoriju ljubavnih odnosa, pa zamislite samo priče kojih sam se naslušala“, rekla je Edi na početku snimka koji je okačila na TikToku.

Ispričala je kako zatim da njena klijentkinja nije htela da ima seks pre braka zbog verskih stavova, a svog budućeg supruga upoznala je kada je imala 33 godine i oduševila se što i on ceni iste životne vrednosti. Par je imao dugu veridbu i zajedno su bili sedam godina pre nego što su konačno stali na ludi kamen. Iako su živeli zajedno i spavali u istom krevetu, oboje se nisu hteli da vode ljubav pre braka.

@circleoflovecoaching

part 2! what happens next? #unbelieviable #fyp #circleoflovecoaching #coach #love

♬ original sound – addie sellers

Bili su na medenom mjesecu

Edi je ispričala da se par venčao i da je sve prošlo u najboljem redu tog dana. Mladenci su potom krenuli na medeni mesec.

„Ona je kupila seksi negliže, i otišli su u svoju hotelsku sobu. Rekla je da su se ljubili i bilo je jako lepo. Ona je navukla negliže, legla u krevet, a on je otišao da spava. Ništa nije uradio“, rekla je Edi i dodala da je supruga postala histerična i počela da ispituje supruga koji je pre prve bračne noći uzbuđeno govorio šta će joj sve raditi kada se konačno venčaju.

@circleoflovecoaching

final part! #love #coach #love #unbelieavable

♬ original sound – addie sellers

„Ispostavilo se da nije bio duhovni razlog zašto nije vodio ljubav s njom pre venčanja. To je bilo zato što je imao problema dok se razvijao kao tinejdžer i fizički nije imao ‘opremu’ da bi vodio ljubav sa ženom“, otkrila je Edi.

Sedam godina je predugo razdoblje za čuvanje takve tajne, napominje Seler na kraju trećeg snimka.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (3)