U trendu

Ceo dan ćete predivno mirisati: ‘Parfem će dugo trajati uz ovaj trik’

Lep miris nam popravlja raspoloženje i podiže samopouzdanje, pa smo skloni da se prskamo parfemom pre izlaska. Međutim, jedan problem je što divni miris bledi kako dan odmiče. Sa užurbanim aktivnostima i neizbežnim znojem, jasno je zašto miris parfema vremenom nestaje.

Devojka po imenu Karla, koja često daje savete za lepotu na TikTok-u, objavila je video u kojem je objasnila kako možete da osetite miris svog parfema po ceo dan, da ne izbledi, a koristila je vazelin da demonstrira trik.

@charlascleaninghacks

Quick hack for the fragrance to last you all day. Alsoooo, easy and light to carry around 🫶 😉#charlascleaning #eco #ecolaundrysheets #charlascleaninghack #clean #cleaning #charlascleaning #fyp #kefşet #charlascleaninghacks #charlascleaningtok #charlascleaninghome #charlashome #temizlik #hack #daily #cleantok #charlascleaning

♬ original sound – getahighvibe

„Zahvalite mi posle“, rekla je na početku video snimka. Karla je uzela kutijicu u kojoj se nalazi vazelin i stavila poklopljenu kutiju u toplu vodu kako bi se vazelin pretvorio u tečnu smesu. Kutiju je potom osušila, a kada je otvorila, naprskala je tečnu smesu vazelina omiljenim parfemom.

Koristan savet oduševio mnoge

Mirisnu tečnu kremu stavila u frižider kako bi se vazelin ponovo stvrdnuo, a onoga trenutka kada vazelin više nije bio tečan, namazala ga je na zglobove. Ako se parfem primenjuje na ovaj način, izbledeće znatno sporije, a njenu kreativnu ideju komentarisali su i ostali korisnici TikToka.

„Tako dobro!“, „Uvek ga možeš otopiti na radijatoru da ne opečeš prste“, pisali su, a jedan se i našalio s činjenicom da mnogi vazelin koriste za ispucale usne. „Sve je dobro dok ne zaboraviš i namažeš parfemisanim vazelinom usne.“

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.