U trendu

Ceo život to radite pogrešno: Evo kako zapravo treba oblačiti grudnjak da ga ne uništite

Nekako smo se svi usuglasili oko načina oblačenja pantalona, majica, čarapa, košulja, ali nikako se ne možemo dogovoriti oko grudnjaka. Neke žene zakopčaju grudnjak pa ga obuku preko glave poput majice ili kroz noge, poput pantalona. Druge ga zakopčaju s prednje strane jer mogu da vide kopče i onda ga zaokrenu da su kopče na leđima, a korpice napred. Naravno, možete oblačiti grudnjak kako god želite, ali neki načini će brže uništiti donje rublje.

Naime, nabrojanim metodama uništavate elastin, a možete i puno brže i lakše izvući žice, što vam se nikako neće dopasti.

@janiceroselingerie

How do you put your bra on? Preserve the life of your bra by putting it on correctly. #janiceroselingerie #fyp #professionalbrafitter #brafittingtips #bratok #braexpert

♬ original sound – Janice Rose Lingerie

Alena Risa, ekspertkinja za grudnjake i urednica The Better Fit, rekla je da postoji nekoliko stvari koje treba znati kad oblačite grudnjak koji se kopča na leđima.

Risa kaže da je najbolji način, kako biste ga očuvali, provući obe ruke kroz bratele, namestiti ih na ramenima, a zatim ga zakopčati na leđima. Da, mnogima je ovo i najteža metoda jer zahteva malo fleksibilnosti, ali odlična je za očuvanje donjeg veša, piše Živim.hr.

Isto tako, dodala je, treba da koristite poslednju kopču dok vam je grudnjak novi, a ako ne možete jer vam je tako veliki, možda bi trebalo odabrati manju veličinu trake kako biste bili sigurni da ga nećete prerano rastegnuti.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.