U trendu

Često viđate broj 888? Saznajte šta znači ovaj anđeoski niz i šta sve donosi u vaš život

Sigurno ste nekoliko puta videli na satu 11:11 i tražili značenje ovog niza. Ali, znate li da od 111 do 999 svaki niz brojeva ima određeno značenje? To su poruke iz svemira. Možda niste videli puno rasprava o nizu 888, ali ako viđate ovaj broj, poželećete da znate šta vam poručuje. Evo šta stručnjaci kažu koje je njegovo značenje i šta učiniti kad vidite taj niz.

Šta su anđeoski brojevi?

To su nizovi ponavljajućih brojeva koje često viđamo u grupama od tri ili četiri cifre (npr. 222 ili 2222), ali mogu se javiti podeljeno, odnosno da se jedna cifra nađe između njih (npr. 2322).

– Anđeoski brojevi su sinhronicitet ili značajna slučajnost, božansko vodstvo anđela i svemira – rekla je intuitivna savetnica Tanja Kerol Ričardson za mindbodygreen.

Značenja različitih cifara variraju i često se odnose na to koliko je veliki ili mali broj. Broj 1 obično označava početak, dok se broj 9 često odnosi na završetak ili okončanje nečega.

Da biste razumeli anđeoske brojeve, prvo treba da razjasnite šta se dogodilo ili čemu ste razmišljali kada ste ih primetili. Ričardson objašnjava da ste možda primetili da je na satu 1:11 dok ste, na primer, razmišljali o promeni karijere, što bi mogao da bude pozitivan znak da krenete dalje s idejom i prihvatite nove početke.

Šta broj 8 predstavlja u numerologiji?

Ključna reč koja se pojavljuje s brojem 8 je obilje. Ričardson ističe da kad vidite 888 (ili 8888), to se smatra izvrsnim i srećnim znakom.

Profesionalni medij Megan Mikela Fajerster napominje da 8 predstavlja energiju koja je neograničena i da sile svemira uvek teku kroz i oko vas, dodajući da ta cifra služi kao podsetnik da će vas sile kojima se otvorite pažljivo usmeravati.

Značenje anđeoskog broja 888:

Obilje ide prema vama

Kao što je Ričardson već navela, osam je broj koji govori o obilju pa ako često vidite 888 to može značiti mnogo pozitivnih stvari. Na primer, možda ste odradili projekt ili pomogli klijentu pa postoji mogućnost finansijskog obilja za vas.

Ovaj broj vas podseća da vam anđeli mogu pomoći da unesemo više obilja u neko područje života, dodaje ona, bilo da se radi o ljubavi, karijeri ili zdravlju.

– Nažalost, anđeli ne mogu magično da promene sve okolnosti koje utiču na vaš život, ali uvek pokušavaju da pomognu – napominje Ričardson.

Šta uraditi? Ričardson smatra da je niz 888 signal da ostanemo otvoreni i prihvatimo obilje u kojem god obliku da se pojavi, ne samo u onima koje očekujemo ili koje silno želimo. Ovaj broj takođe predstavlja moć pa može biti blagi podsticaj anđela da počnete da je koristite, dodaje Ričardson, a prenosi Živim.hr.

– Ako imate obilje nečega, ljubavi, vremena, novca, raširite ga okolo i podelite s drugima, i ono će vam se vratiti poput bumeranga – predlaže ona.

Otvorite se obilju

Da, možda sami sebe kočite u prihvatanju obilja. Ono je svuda oko nas, ali samo kada smo mu otvoreni. Fajerster navodi da vas anđeoski broj 888 može upozoriti na neverovatno obilje koje ide prema vama, tražeći od vas da budete spremni.

– Vaši anđeli vam signaliziraju da zapamtite da je beskrajno obilje uvek dostupno, a podizanje vaše vibracije, ali i očekivanja, može vam pomoći da ga primite – objašnjava ona.

Šta učiniti? Fajerster kaže kad vidite broj 888, meditirate i kroz meditaciju razmislite koji segment vašeg života bi mogao da ima koristi od razvoja.

– Vaši anđeli bi želeli da razmislite o tome gde biste mogli da upotrebite deo svemirskog toka kako biste poboljšali svoje životno iskustvo – kaže ona, dodajući da zapišite nameru i glasno je izgovorite u noći tokom sledećeg mladog meseca kako biste fokusirali energiju na ono što želite.

Otpustite strahove

Na kraju, Fajerster napominje da je višestruka osmica znak da imate podršku anđela.

– Ovi anđeoski brojevi vam žele reći da pogledate oko sebe u znak zahvalnosti i ponosa za sve što ste postigli i koliko daleko ste stigli – kaže ona.

Šta učiniti? Sada je najbolje da se opustite i otpustite sve podsvesne blokade koje vas koče. Vaši anđeli od vas traže da navedete sve strahove i rešite ih se, stvarajući mesta da više milosti uđe u vaš život, objašnjava ona.

888 za ljubav:

Ako ste slobodni…

Ako niste u vezi i razmišljate o svom ljubavnom životu dok vidite 888, Fajerster napominje da je to znak da prihvatite više obilja u svoj ljubavni život te da bi mogle da vam se ukažu prilike za ljubavne sastanke.

Šta učiniti? Prema njoj, ako su izlasci nešto na što ste se fokusirali, vaši anđeli traže od vas da budete spremni da primite ljubav u svim oblicima u svoj život. Ona dodaje da kada osetite ljubav svemira prema sebi, lakše je primiti i ljubav u obliku partnera putem božanske pomoći.

Ako ste u vezi…

Možda imate partnera i vidite broj 888 kada ste s njim ili razmišljate o njemu? Fajerster kaže da vam 888 daje do znanja da ste postigli neverovatnu stvar: primanje ljubavi. I to je predivno!

Šta uraditi u vezi s tim? Sve što treba da uradite u ovom slučaju je da osetite tu ljubav i budete zahvalni na njoj. Vaši anđeli traže od vas da osetite zahvalnost za ljubav koju delite s partnerom kog imate i da uvidite da možete rasti u ovoj energiji zajedno, dodala je.

Blizanački plamen 888

Blizanački plamen je ideja koja se bazira na tome da je jedna duša podeljena u dva tela, što rezultira time da dvoje ljudi imaju duboku duševnu vezu. Veze blizanačkog plamena nisu poznate po tome što su jednostavne, budući da su snažno povezane s ubrzanim duhovnim buđenjima i intenzivnim rastom, ali takođe mogu doneti veliko ozdravljenje u živote obe osobe.

Kad vidite anđeoski broj 888 u kontekstu vašeg blizanačkog plamena, to je snažna poruka da dopustite svemiru da preuzme kormilo.

– Prepustite kontrolu u bilo kojem području gde to nije vaša nadležnost. Preuzimanje kontrole nad životnim lekcijama, osećanjima i izborima ono je što vaši anđeli traže od vas – ističe Fajerster.

Ona dodaje da sile blizanačkog plamena mogu biti jake pa vas ponekad mogu zatvoriti u sopstvenom duhovnom napretku.

– Ovo je snažan znak vaših anđela da se oslonite na svemir i njegov veliki plan za vas – zaključila je.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar