U trendu

Uradite ove 2 moćne stvari čim se probudite, novčanik će vam uvek biti pun

Najvažniji magnet za novac zapravo jesu naše misli.

Evo koja 2 jutarnja rituala pomažu da privučete novac:

1. Jutarnje afirmacije imaju snagu da motivišu, pokrenu nas da ostvarimo ono što želimo i stvorimo u životu pozitivne vibracije. Ponavljajte ih često ujutru kako biste aktivirali u svom životu energiju obilja i podstakli sebe da privučete novac koji želite. Izgovarajte ih svakodnevno kada ustanete ili ispred ogledala dok se spremate za posao. Možete smisliti i sami svoje afirmacije, najvažnije je da u njima postoji vaša namera, ali u sadašnjem vremenu. Kada ih izgovarate, pokušajte da proživite ono što govorite.

Evo nekoliko primera najjednostavnijih i najboljih finansijskih afirmacija:

„Menjam svoj život i privlačim novac.“ „Dobro radim svoj posao.“ „Novac me voli zato što ga volim.“ „Uspeh me privlači kao magnet.“

2. Jutarnja meditacija

Koristi se za obnavljanje energije i stvaranje motivacije. Možete staviti u svoj um bilo koju misao, bilo koju sliku, postići bilo koje raspoloženje. Odmah nakon buđenja, umijte lice i razveselite se. Zatim sedite na minut. Zatvorite oči i razmislite o tome kako postižete svoj cilj. Na primer, ako treba da uspešno prođete intervju za posao, zamislite taj proces i predstavite se u najboljem svetlu.

Ako ovog dana imate puno problema koje treba da rešite, zamislite kako radite stvari i kako to uspevate. Najvažnija stvar u procesu meditacije je fokusiranje na zadatak, ulazak u stanje toka. Meditacija dobro ide uz afirmacije. Dok meditirate, možete u sebi ponavljati „Privlačim novac i uspeh“, a zatim vizualizujete ovaj proces. Na ovaj način vaš um usmeravate na finansijski uspeh, piše Najžena.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.