Čistačica koju je šefica ponižavala dala otkaz i ostavila moćno pismo

Britanka koja je 35 godina radila kao čistačica, dala je otkaz i ostavila pismo u kojem optužuje šeficu za maltretiranje.

Kako prenosi list Miror, žena, koja je odlučila da ostane anonimna, skupila je hrabrost da se suprotstavi svom poslodavcu i u oproštajnom pismu posle otkaza napisala da više nije mogla da trpi njeno ponižavanje i maltretiranje.

Pismo je ubrzo postalo viralni hit na društvenim mrežama, a podelio ga njen sin Džo uz prigodnu poruku.

– Zbog ovoga volim svoju majku. Radila je kao čistačica 35 godina i danas je odlučila da stane na kraj užasnom poslodavcu i svima pokaže ko je ona zapravo. Uživaj u penziji – napisao je na Tviteru njen sin uz fotografiju pisma, koje je do sada dobilo preko 145 hiljada lajkova.

– Pozdrav moje dame, sutra će biti moj zadnji radni dan u HSBC. Pripremila sam materijale za čišćenje za koleginicu koja će me zameniti. Dala sam otkaz zbog načina na koji me je Džuli u svojoj kancelariji ponizila i vređala. Ovo je samo odraz vašeg karaktera. Želim da zapamtite sledeće: U svetu u kojem možete da budete bilo ko, molim vas budite pristojni prema drugima – napisala je u pismu ova čistačica.

Mnogi su joj čestitali na hrabrosti i podelili svoja slična iskustva.

– Bravo za nju! Moj tata je 30 godina radio kao domar u školi i trpeo poniženja od drugih kolega – komentarisala je jedna žena.

– Odrasla sam u porodici u kojoj su me učili da je svaki posao vredan poštovanja. Bilo da je neko čistač ili vlasnik nekog poduzeća, svejedno, svi su oni jednako vredni i zaslužuju da budu tretirani s poštovanjem. Bravo za tvoju mamu! – komentar je druge žene.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.