U trendu

Čudesni mađioničar preživljava pravi pakao – otrovao se hranom (video)

Čudesni britanski mađioničar Dajnamo (35), (Steven Frayne), izjavio je da se njegov život pretvorio u pakao nakon što se prošle godine otrovao hranom. U prilog mu nije išla ni činjenica da boluje od Hronove bolesti i artritisa.

Kako prenose mediji, zbog lekova koje mora da pije nekontrolisano se udebljao. Ali uprkos narušenom zdravlju, Frejn se nada da će se uskoro opet moći baviti onim što najviše voli.

https://www.instagram.com/p/BgywXg2h0HJ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_ufi_test

– Pozdrav svima, napravio sam ovaj video kako bi svi znali šta se događa u mom životu poslednjih osam meseci. Loše se osećam otkako sam prošlog leta završio u bolnici zbog hrane. Kada se tome doda i moja bolest, kombinacija je i više nego poražavajuća. Bole me svi zglobovi u telu, neizdrživo je – rekao je Dajnamo. Dodao je da ne jede gluten, mlečne proizvode, masnoću i povrće.

https://www.instagram.com/p/Bg0sUYiBALM/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_ufi_test

Iako je vidno loše, zahvalio se svima koji su mu pomogli da opet stane na noge. Najavio je i nove mađioničarske nastupe koji bi trebali uslediti uskoro.

https://www.instagram.com/p/Bdc-tQdFmiS/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_ufi_test

– Zahvaljujući ljudima iz zdravstva sam malo bolje. Napokon sam se izvukao iz bolnice, a ponovo sam i na svojim nogama. Uprkos lošem tipu artritisa od kog bolujem i koji jako utiče na moje telo, radim na novim trikovima i nadam se da ćemo se videti vrlo brzo – rekao je mađioničar.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar