U trendu

Čudnovato: Na Božić rodila bebu, na Uskrs se probudila iz kome (video)

Amelia Banan, mlada policajka iz Argentine je u novembru 2016. godine išla na školovanje kada je doživela saobraćajnu nesreću. Devojka je bila u petom mesecu trudnoće. Pretrpela je frakturu lubanje i u mozgu joj se pojavio tromb, prenose mediji u regionu.

U vozilu koje je sletelo s puta su osim Amelije bilo je još četvoro policijskih službenika, a jedan od njih je bio Amelijin suprug  Kristijan Espindola. On je vozio automobil i medijima je kasnije ispričao da je Amelia noć ranije sanjala nesreću. Niko osim Amelije u nesreći nije bio povređen.

Na Božić se dogodilo prvo čudo. Lekari su carskim rezom porodili dečaka, Santina, koji je preživeo i dobro se oporavljao. Porodica je svo vreme posećivala Ameliju u bolnici i razgovarala s njom. Na Uskrs 2017. godine dogodilo se drugo čudo. Banan se probudila iz kome i prvi je put rukama držala svoje dete. Banan je uskoro počela opet da priča ali u početku su joj mogli postavljati samo jednostavna pitanja na koja je odgovarala s „da“ i „ne“.

– Lekari su nam rekli da je buđenje moje sestre iz kome Božje čudo – rekao je Amelijin brat Cesar. Mediji u Argentini su decembru prošle godine izveštavali da se Amelija (34) dobro oporavlja, da je kod kuće i da je sa sinom proslavila njegov prvi rođendan, preneo je Metro.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar