U trendu

Čula buku ispod kreveta, zavirila ispod i potpuno se sledila od straha: „Izjurila sam odmah napolje“

Ovaj šokantni incident podeljen na TikTok-u brzo je postao viralan, a mnogi gledaoci ostali su u neverici.

Nedavno je jedna korisnica društvene mreže TikTok, poznata kao „K“, podelila neverovatno i bizarno iskustvo koje joj se dogodilo u sopstvenom domu. Naime, ispod svog kreveta zatekla je nepoznatog muškarca, gde je živeo četiri meseca!

Sve je počelo kada je „K”, koja je kuću kupila sa 26 godina i živela u njoj sa decom, počela da čuje neobične zvukove koji su dopirali iz sobe. Kako je objasnila, nije provodila mnogo vremena kod kuće zbog radnih obaveza i brige o deci koju često ostavlja roditeljima.

@thehodgepodgeplace

I have told the story before, but it took me a lot longer so here is the #SquatterStory #Squatter #StoryTime #Trauma

♬ original sound – K♥️

Jednog dana, dok se odmarala u svom domu, čula je čudne zvukove. Prvo je mislila da je miš, ali ono što je otkrila prevazišlo je sva očekivanja. „Pogledala sam ispod kreveta i videla plave farmerke i crne čarape kako vire. Izjurila sam i odmah pozvala policiju”, rekla je „K”.

Izašao mirno iz kuće

Dok je čekala policiju, nepoznati muškarac je mirno obuo cipele i bez nervoze napustio njenu kuću, otišavši u nepoznato. Po dolasku policije, pregledala je svaki ugao kuće i otkrila da je neko koristio njeno kuhinjsko posuđe i da joj neke stvari nedostaju.

Policija je ubrzo uhvatila nepoznatog muškarca, za kojeg se ispostavilo da je bivši drug iz srednje škole njenog brata. Muškarac je priznao da je u kući boravio četiri meseca, tuširao se i jeo hranu kada porodica nije bila prisutna.

Ovaj šokantni incident podeljen na TikTok-u brzo je postao viralan, ostavljajući mnoge gledaoce u neverici. Priča služi kao podsetnik na važnost bezbednosti u sopstvenom domu i na potrebu da se bude oprezan čak i u naizgled najmirnijim sredinama.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.