U trendu

Čuveni psiholog otkriva: Fatalna žena ne mora biti i lepa žena, 1 osobina je čini neodoljivom za muškarce

Samopoštovanje je najvažnije u životu – od toga zavisi koliko ćete biti uspešni u karijeri, ali i srećni u ljubavi, ističe čuveni ruski psiholog Mihail Labkovski.

On naglašava da samopouzdanje nadoknađuje sve i da je ono kod žena važnije od lepote jer takvim damama jači pol prosto ne može da odoli.

– Muškarcima se dopadaju samouverene žene, jer nisu fokusirane na svoje nedostatke. Komunikacija s njima je lagana, ostavljaju utisak da mogu i znaju sve. Krasi ih držanje, smireni gestovi, samouveren govor…

Ukoliko ste zaista sigurni u sebe, onda možete da impresionirate druge svojim ponašanjem. Ako je žena sigurna u sebe, prisustvo ili odsustvo muškarca u njenom životu ni na koji način ne utiče na nju. Ako je sama – život ne staje.

Kada žena sumnja u sebe, to se često izražava u činjenici da silno želi da bude s nekim. Važno je napomenuti da samouverenu ženu privlače snažni i samosvesni muškarce. Tipovi s niskim samopoštovanjem, nesigurnostima i kompleksima nisu joj zanimljivi, piše Magazin Novosti.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar