U trendu

Da li je udata voditeljka kriva za razvod težak 140 milijardi dolara? (foto, video)

Najbogatiji čovek na svetu Džef Bezos i njegova supruga Mekenzi juče su na Tviteru objavili da se razvode i da će dalje nastaviti kao prijatelji.

Nekoliko sati kasnije, američki mediji počeli su da pišu o aferi vlasnika Amazona sa zgodnom voditeljkom Loren Sančez i tvrde se da je ona presudila 25 godišnjem braku Bezosovih.

Sančezova je nekadašnja prezenterka vremenske prognoze na kanalu Fox i poznata je po svom seksepilu. Ima 49 godina i krase je atraktivan izgled, harizma i latino seksepil, a gledaoci su uvek rado potencirali i da ima najbolje noge na televiziji..

Nova devojka Džefa Bezosa još je u braku s Patrikom Vajselom koji ih je navodno i upoznao. Zgodna voditeljka zaključala je svoje profile na društvenim mrežama i nije htela da komentariše navode o vezi sa najbogatijim čovekom sveta.

Američki mediji nagađaju o iznosu novca koji će Bezos morati da isplati ženi nakon razvoda. E!News navodi da će vlasnik Amazona ostati najbogatiji na svetu čak i ako Mekenzi pripadne pola njegovog bogatstva.

1 komentar
  1. Adolf

    Niti je lepa niti ima najbolje noge.Bitno je da će sad biti puna kao brod.Najlakše je biti sponzoruša pa oglođati neku dobru kosku i posle se razvesti.Ehhhhh,što nisam žensko pa da se i ja prodam na privremeno-povremeno sa nekim bogatašem….

Napišite komentar