U trendu

Da li ste intuitivni ili volite da osuđujete druge? Otkriće ova optička iluzija!

Ptice ili žensko lice – šta ste prvo ugledali?

Da li ste intuitivan tip koji ne želi da skrene pažnju na sebe ili volite da osuđujete druge i teško vam je ugoditi? Nova optička iluzija tvrdi da može otkriti koju osobinu ličnosti imate – u zavisnosti od toga šta vam prvo upadne u oči.

Kreator sadržaja Mia Iilin kaže da ono što prvi put vidite na ovoj pomalo nadrealnoj slici može vam pomoći da otkrijete uvid u svoju ličnost.

Postoje dve različite stvari koje se mogu videti na slici. Dakle, šta je prvo što vidite?

„Ako ste prvo videli nos i usta, onda ste veoma intuitivna osoba. Odlični ste u skrivenim signalima i uvek znate šta da kažete u raznim društvenim situacijama. Međutim, često više volite da ćutite jer ne volite privući pažnju. Kao rezultat toga, ljudi imaju tendenciju da potcene vaše sposobnosti“, rekla je ona.

Ali ako ste prvo videli dve ptice, vaš tip ličnosti je sasvim drugačiji. „Vi ste neko koga je veoma teško impresionirati. Prilično osuđujete druge ljude, ali ste u stanju da potisnete svoja osećanja i da se slažete sa njima, zbog čega ste toliko voljeni. Kad god nađete novi hobi, fokusirate se veoma mnogo na tome na kratko vreme, a zatim brzo izgubi interesovanje“, objasnila je ona.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar