U trendu

Da li ste se dobro udali ili ste napravili životnu grešku: Vaš datum rođenja otkriva istinu

Numerologija nam otkriva kako se kompatibilnost između ličnih brojeva ogleda u dinamici odnosa. Koji brojevi se međusobno dopunjuju dok drugi mogu izazvati napetost? I kako numerologija može pomoći da se otkrije da li ste zaista sklopili dobar brak ili ste napravili životnu grešku?

Numerologija, drevna praksa razumevanja brojeva i njihovog uticaja na ljudski život, vekovima je privlačila radoznale i tragače za mudrošću. Od drevnih civilizacija do modernih vremena, numerologija je služila kao alat za otkrivanje skrivenih obrazaca i potencijala u životu pojedinca, prenosi Citymagazine.si.

Kada započnete novu vezu, sve je uzbudljivo i magično, ali u isto vreme mogu postojati i strahovi i sumnje. Postavljate sebi pitanja da li je ovo prava osoba za mene, da li je prerano, da li smo zaista namenjeni jedno drugom itd.

Uz pomoć numerologije, možete izgraditi sinastriju od pet jedinica, što vam može pomoći da shvatite da li je ova osoba prava za vas.

Kako sinastrija funkcioniše u numerologiji?

Sinastrija u numerologiji uključuje sastavljanje pet jedinica koje vam pomažu da razumete svoj odnos sa drugom osobom. Svaka jedinica predstavlja određeni aspekt veze i može otkriti da li je ta osoba prava za vas ili ne.

Šta znače pojedinačne jedinice u sinastriji?

1. Karmički partner: Osoba sa kojom ste duboko povezani i razmenjujete karmičke lekcije.

2. Stvarač problema: Osoba koja može da vam donese izazove i probleme u vezi.

3. Sudbonosni partner: Osoba sa kojom ste u sudbonosnoj vezi i predodređeni ste jedno drugom.

4. Emocionalni uticaj: Osoba koja može uticati na vaše emocionalno blagostanje, bilo pozitivno ili negativno.

5. Prava osoba: Osoba sa kojom imate harmoničan i zajednički odnos.

Kako saznati svoj lični broj?

Da biste saznali svoj lični broj, potrebno je da saberete sve brojeve u datumu rođenja, a zatim svedete rezultat na jednocifreni broj. Na primer, osoba rođena 11. maja 1985. sabrala bi sve cifre (1+1+0+5+1+9+8+5=30=3+0=3). Lični broj ove osobe je 3.

Na osnovu ličnog broja možete saznati koji vam brojevi odgovaraju, a koje treba izbegavati.

• Lični broj 1 treba da izbegava 3, 7, 8
• Lični broj 2 treba da izbegava 2, 5, 6
• Lični broj 3 treba da izbegava 1, 4, 8
• Lični broj 4 treba da izbegava 3, 5, 9

• Lični broj 5 treba da izbegava 2, 4, 8
• Lični broj 6 treba da izbegava 1, 3, 7
• Lični broj 7 treba da izbegava 2, 6, 9
• Lični broj 8 treba da izbegava 1, 5, 8
• Lični broj 9 treba da izbegava 4, 7, 9

Lični broj 1

Osoba sa ličnim brojem 1 izbegava brojeve 3, 7 i 8. Ako se u sinastriji pojavi partner sa brojem 3, to može doneti izazove zbog različitih pogleda ili ciljeva u vezi. Partner sa brojem 7 može doneti napetost zbog različitih vrednosti ili interesovanja. A partner sa brojem 8 može izazvati trvenja zbog različitih životnih ciljeva ili ambicija.

Lični broj 2

Osoba sa ličnim brojem 2 izbegava brojeve 2, 5 i 6. Ako se u sinastriji pojavi partner sa brojem 2, to može doneti previše sličnosti ili premalo različitosti u vezi. Partner sa brojem 5 može doneti fluktuaciju ili volatilnost, što može uticati na stabilnost veze. A partner sa brojem 6 može doneti previše starateljstva ili kontrole, što može ograničiti slobodu i nezavisnost.

Lični broj 3

Osoba sa ličnim brojem 3 izbegava brojeve 1, 4 i 8. Ako se u sinastriji pojavi partner sa brojem 1, to može doneti dinamiku lider-sledbenik, što može izazvati trenje ili stvoriti ravnotežu. Partner sa brojem 4 može doneti stabilnost i strukturu, ali može dovesti i do previše rutine ili monotonije. A partner sa brojem 8 može doneti ambiciju i poriv za uspehom, ali može izazvati i konkurentnost ili akcenat na materijalnim stvarima.

Lični broj 4

Osoba sa ličnim brojem 4 izbegava brojeve 3, 5 i 9. Ako se u sinastriji pojavi partner sa brojem 3, to može doneti kreativnost i spontanost, ali može izazvati i fluktuacije ili volatilnost. Partner sa brojem 5 može doneti dinamiku i avanturu, ali može izazvati i nesklad ili nepredvidljivost. A partner sa brojem 9 može doneti saosećanje i razumevanje, ali može dovesti i do idealizacije ili nerealnih očekivanja.

Lični broj 5

Osoba sa ličnim brojem 5 izbegava brojeve 2, 4 i 8. Ako se u sinastriji pojavi partner sa brojem 2, to može doneti dinamičnu i uzbudljivu vezu, ali može biti izazova u održavanju stabilnosti i vernosti. Partner sa brojem 4 može doneti duboku duhovnu vezu i spontanost, ali može biti izazova u upravljanju emocijama. A partner sa brojem 8 može doneti materijalnu sigurnost i orijentaciju ka cilju, ali može biti izazova u prihvatanju slobode i spontanosti.

Lični broj 6

Osoba sa ličnim brojem 6 izbegava brojeve 1, 3 i 7. Ako se u sinastriji pojavi partner sa brojem 1, to može doneti kreativan i ljubavni odnos, ali može biti izazova u potvrđivanju lične slobode i nezavisnosti. Partner sa brojem 3 može doneti duboku duhovnu vezu i emocionalnu podršku, ali može biti izazova u održavanju harmonije i ravnoteže. A partner sa brojem 7 može doneti stabilnost i sigurnost, ali može biti izazova u prihvatanju osećaja ranjivosti i emocionalnog izražavanja.

Lični broj 7

Osoba sa ličnim brojem 7 izbegava brojeve 2, 6 i 9. Ako se u sinastriji pojavi partner sa brojem 2, to može doneti intelektualnu i duhovnu stimulaciju, ali može biti izazova u održavanju praktičnosti i svakodnevnog života. Partner sa brojem 6 može doneti ljubavnu i emocionalnu podršku, ali mogu biti izazovi u razumevanju individualne slobode i nezavisnosti. A partner sa brojem 9 može doneti duboku duhovnu vezu i proširenje svesti, ali može biti izazova u prihvatanju različitih vrednosti i verovanja.

Lični broj 8

Osoba sa ličnim brojem 8 izbegava brojeve 1, 5 i 8. Ako se u sinastriji pojavi partner sa brojem 1, to može doneti ambiciozan i dinamičan odnos, ali može biti izazova u prihvatanju različitih načina izražavanja moći i Uprava. Partner sa brojem 5 može doneti duhovnu i intelektualnu vezu, ali može biti izazova u upravljanju emocijama i materijalnim poslovima. A partner sa brojem 8 može doneti finansijsku stabilnost i zajedničke ciljeve, ali može biti izazova u prihvatanju kontrole i dominacije.

Lični broj 9

Osoba sa ličnim brojem 9 izbegava brojeve 4, 7 i 9. Ako se u sinastriji pojavi partner sa brojem 4, to može doneti kreativnu i duhovnu vezu, ali može biti izazova u prihvatanju različitih ciljeva i interesovanja. Partner sa brojem 7 može doneti duboku duhovnu vezu i intuitivno razumevanje, ali može biti izazova u upravljanju emocijama i komunikaciji. A partner sa brojem 9 može doneti materijalnu sigurnost i ambiciju, ali može biti izazova u prihvatanju različitih vrednosti i prioriteta.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar