U trendu

Da li vam je drugi prst na nozi duži od palca? Saznajte šta ovo otkriva o vašoj ličnosti

Bilo je mnogo studija i istraživanja koja pokazuju da naš oblik stopala ima savršenu korelaciju sa našim osobinama ličnosti. Od svoda naših stopala do oblika naših prstiju, imamo skrivene osobine koje otkrivaju suptilna značenja naše ličnosti.

Pogledajte svoje noge i dužinu prstiju pa u nastavku saznajte više o tome šta oni sve otkrivaju o vama.

Ravno stopalo

Ako imate kvadratni oblik stopala sa svim prstima praktično iste veličine, onda ste praktični i pouzdani. Veoma ste vredni i imate jak osećaj odgovornosti, dok dobro upravljate svojim vremenom i resursima. Takođe ste fer i pravedna osoba dok održavate svoja obećanja i izvršavate sve svoje obaveze date drugima ili sebi. Takođe ste veoma pametni i ekstrovertni, što vam pomaže da brzo izgradite odnose.

Rimsko stopalo

Ako su vam palac, drugi i treći prsti iste visine, a zatim četvrti i peti prst u opadajućem nizu, onda imate rimsko stopalo. To znači da ste otvorena i društvena osoba koja ima prijateljsku i ljubaznu ličnost. Veoma ste dobri u umrežavanju i stvaranju veza, dok ste uvek spremni da upoznate nove ljude. Vi ste samouvereni i samopouzdani u onome što govorite i radite i ne kopirate druge ljude, imate lepu i uravnoteženu ličnost.

Egipatsko stopalo

Ako vam je nožni palac najduži i sledeća četiri prsta se spuštaju pod uglom od 45 stepeni, onda imate egipatski oblik stopala. To znači da ste nezavisni mislilac, tvrdoglavog stava i kreativne mašte. Takođe ste dobri u ubeđivanju drugih i nosite svoje mišljenje. Takođe ste odana i poverljiva osoba i dobri ste u čuvanju tajni za sebe što vas čini osobom od poverenja.

Grčko stopalo

Ako imate drugi prst veći od palca, onda imate grčki oblik stopala koji se takođe naziva oblikom plamenog stopala ili oblikom vatrenog stopala. Vi ste intuitivna, strastvena i kreativna osoba, u svojoj ličnosti imate energičan i snažan osećaj za avanturu. Dobri ste u sagledavanju šire slike u životu i uvek idete u korak sa novim izazovima koristeći različite načine da se izrazite.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.