U trendu

Da li vas je lako nasankati? Izaberite sliku Leonarda da Vinčija i saznajte koliko verujete ljudima

Uradite test ličnosti i saznajte koliko pokazujete poverenje ljudima.

Nije slučajno što Leonarda da Vinčija nazivaju „majstorom iluzija“. Radovi velikog umetnika često su sadržali složene simbole. Leonrado je u slikanju majstorski koristio perspektivu i druge tehnike koje su stvarale iluziju dubine i trodimenzionalnosti. Odaberite jednu od ponuđenih četiri slika i saznajte koliko verujete ljudima i koje osobine skriva vaš um.

Prva slika

Druga slika

Treća slika

Četvrta slika

Ako ste odabrali prvu sliku

Vaša glavna karakteristika je duboko analiziranje. Ne ukazujete poverenje ljudima tako lako, ali pružate priliku da vam dokažu svoju lojalnost. U većini slučajeva osobe iz vašeg okruženja vam vrlo lako i brzo ukazuju poverenje jer odajete utisak stabilne i čvrste osobe.

Ako ste odabrali drugu sliku

Na podsvesnom nivou imate potrebu da se upoređujete sa drugim ljudima. Skloni ste vaganju, kalkulisanju i balansiranju. S tim u vezi dajete se onoliko koliko se neko daje vama. Izdaju ne praštate. Vaša priroda je pronicljiva.

Ako ste odabrali treću sliku

Smatrate da se ljubav mora zaslužiti i zato veoma često stavljate ljude na razne testove. Međutim po prirodi ste veoma spontani i opušteni, tako da nakon kratkog vremena ako se osoba pokaže dobro, sasvim joj se prepuštate. Ljudi vole da provode sa vama vreme jer zračite harizmom i optimizmom.

Ako ste odabrali četvrtu sliku

Veoma ste lakoverni. Na koju god osobu da naiđete odmah joj se poveravate i svrstavate u uži krug prijatelja. Zato se puno puta dešava da budete povređeni zbog loše procene.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.