U trendu

Da nije preterala: Žena navela tri stvari koje muškarci ne mogu smisle i izazvala svađu

Ifluenserka Džordža Kostelo redovno deli savete devojkama o vezama, poput onoga da „ukoliko u sudoperi vidite vinsku čašu, bežite, sigurno nije cimerova“ ali jedan njen video privukao je veliku pažnju zbog spisak od tri stvari koje muškarci ne mogu da smisle kada žene rade.

@strawberrymilkmob

♬ original sound – Strawberrymilkmob

U kratkom videu, Džordža je najpre rekla: „Ovo je moja lista od tri stvari koje muškarci ne žele da radite“. Pre svega, savetovala je ženama da ne dele svoja osećanja s partnerom.  Rekla je: „Jeste li ikada čuli za nešto što se zove misterija? Neka to ostane misterija, da vidimo kako će funkcionisati.“

Zatim je rekla da, ako „stvarno želite da preplašite“muškarca, treba koristiti nadimak „drug“.  Rekla je: „Reci ‘šta ima, druže?; Drhtaće u donjem rublju. Mrze to.“  Poslednja stvar na Džordžinom spisku zabrane bile su dlakave noge zbog izbegavanja brijanja ili depilacije.

Oko jednog se slažu

Većina muškaraca izjavila je da se uopšte ne slaže s idejom da s partnerkom ne možete razgovarati o svojim osećanjima. Ali većina se složila da ne vole da ih partnerke zovu „druže“, „brate“ ili sličnim nadimcima .

Jedan čovek je rekao: „Prvo je potpuno pogrešno. Ostalo stoji.“ Drugi korisnik dodaje: „Uvek je dobro znati osećanja partnera, moraš razgovarati o njima kako bi održao jaku vezu.“

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar