Da znate dok birate: Ljudi u ovim profesijama najređe vode ljubav, pokazuju istraživanja

Uprkos tome što se seksaju manje od ostalih profesija, umetnici i dizajneri u proseku dožive 4,4 orgazma sedmično

Novo istraživanje provedeno u Ujedinjenom Kraljevstvu pokazalo je da neki ljubavnici imaju daleko veću verovatnoću da će doživeti orgazam tokom seksa nego drugi, ali i da se osobe koje se bave određenim poslovima više seksaju od drugih, prenosi Sustain Health.

Studija koju su proveli stručnjaci za krevete i dušeke Bed SOS otkrila je da gotovo jedna od deset žena nikada ne doživi orgazam, uprkos tome što se seksaju u proseku 3,2 puta sedmično. Međutim, 98 posto muškaraca doživljava orgazam barem jednom sedmično i imaju prosečnu stopu od 3,7 puta sedmično.

Istraživanjem su identifikovane i profesije koje se najčešće seksaju, kao i one koje se seksaju najređe. Dok se oni koji rade u zdravstvu najviše seksaju  (3,6 puta sedmično), medijski i marketinški stručnjaci najređe vode ljubav (2,7 puta sedmično). Zanimljivo je da najviše orgazama doživljavaju umetnici i dizajneri (4,4 sedmično).

Profesije u kojima se svake sedmice najviše seksa su: zdravstveni radnici (3,7 puta), finansije (3,6 puta), zapošljavanje (3,5 puta), IT (3,4 puta) i maloprodajni radnici (3,3 puta). Uprkos tome što se seksaju manje od ostalih profesija, umetnici i dizajneri u proseku dožive 4,4 orgazma sedmično, što je gotovo 1,5 puta više od drugih profesija.

Pet profesija koje imaju najviše orgazama sedmično su: umetnik/dizajner (4,4 puta), računovođa (3,6 puta), maloprodajni radnik (3,4 puta), IT (3,3 puta) i vodoinstalater/električar (3,1 put), piše Index.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.