U trendu

Dame, 3 saveta stručnjaka kako da budete neodoljive i privlačne, svakog muškarca vrtećete oko malog prsta

Samopouzdanje je apsolutno neverovatna i neophodna stvar. Treba uvek radite ono što vam najviše odgovara. Ali, takođe želja mnogih dama je da su poželjne i privlačne pripadnicima suprotnog pola.

Prema stručnjaku za ljubav i veze Huntu Ethridtgeu, ovako će svaka dama biti neodoljiva:

1. Budite verne onome što jeste

Ponekad žene žele biti ono što misle da muškarci priželjkuju, a to može imati potpuno suprotan učinak. Ne pokušavajte biti ono što mislite da muškarci žele. Kao prvo, verovatno niste u pravu. I drugo, nije autentično i može da se vidi. Neko vas želi takve kakve jeste. Što se više skrivate i pretvarate, to im je teže pronaći vas. Ako se ne mogu nositi s vama, naravno, unutar razumnih granica, onda oni nisu ti na koje bi trebale da trošite vreme.

2. Pokažite interes, ali ga naterajte da ‘radi’

Svi više cene ono što zarade od onoga što im je poklonjeno. Dakle, kada za nešto morate raditi, to automatski postaje vrednije. Međutim, mnogi muškarci su stidljivi zbog svih odbijanja koja se u svakom slučaju sabiraju. Pa na kraju čak i najuspješniji tip ima više neuspeha nego uspeha. Stoga ste apsolutno ohrabreni da mu  date do znanja da vam se sviđa i da neće biti odbijen.

Stidljivo gledanje u oči, odvažan kontakt očima ili čak samo prilaženje i razgovor s njim, sve to funkcioniše. Ali nemojte mu previše olakšavati. Mora pokazati da je voljan da radi za vas. Neka zna da vam može prići, ali da i dalje mora raditi na vašoj pažnji.

3. Iskoristite svoju ženstvenost
Ovo je ponekad teško za moćne žene. Međutim, postoje muške energije i ženske energije. Najbolji pojedinci imaju dobru kombinaciju jednog i drugog.

Ali mnoge moćne žene pokušavaju da koriste ono što im je u profesionalnom smislu uspelo u njihovim romantičnim životima, ali to jednostavno ne funkcioniše dobro. Na primer, agresivnost, snažan stisak ruke, kompetitivnost i drskost su muške osobine. One rade sjajno u sobi za sastanke, ali ne toliko na spoju. Muškarac ne želi izlaziti s poslovnom ženom, on želi izlaziti sa ženom koja je takođe uspešna u poslu. To je mala, ali vitalna razlika.

Umesto toga, na spojevima pokažite osetljivost, saosećanje, elokvenciju i brižnost. Ovo su osobine koje muškarci vole kod žena i to je odličan način da naučite kako biti neodoljive muškarcima, prenosi YourTango.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar