U trendu

„Dame, varao sam svoju ženu 11 godina: Ovo je 7 znakova koji upozoravaju da vas on možda vara“

Bio je neveran svojoj supruzi više od decenije i sada upozorava žene na sedam znakova na koje trebaju da obrate pažnju – kako bi bile sigurne ima li njihov muž aferu ili ne.

Otac troje dece iz Britanije (40), krije svoj identitet iza pseudonima ‘Dark Horse’, i otkriva da je lutao tokom celog svog 11-godišnjeg braka. Za suprugu tvrdi da je mogla biti mudrija u pogledu njegovih vanbračnih aktivnosti, jer priznaje da postoje očigledna ponašanja koja je mogla uočiti – ako to želi.

– Istina je da svi ostavljamo tragove – priznao je, upozoravajući da često slučajno, i ako niste pravi profesionalac u tome, velike su šanse da ćete ostaviti ‘mrvice’.

Evo na što trebate pripaziti:

Sledite ‘tehnički trag’
Prvo, Dark Horse kaže da će muškarac varalica ostaviti ‘tehnički trag’, jer je gotovo sigurno da se dopisuje s ljubavnicom ili ljubavnicima putem telefona ili laptopa. Varalica kaže da čak ne morate njuškati po e-pošti ili SMS-ovima, već će partner iznenada postati iznimno zaštitnički nastrojen prema svom telefonu ili računaru, ako tamo ima pohranjenih inkriminišućih dokaza.

Odjednom je postao radoholičar
Drugo, muškarac kaže da bi žene trebale biti sumnjičave ako se njihov muškarac iznenada zalepi za svoje uređaje pod krinkom ‘radnog projekta’.

– Važno je uzeti u obzir širi kontekst, odnosno postoji li stvarno značajan projekt na delu; je li nedavno promenio posao ili ulogu… Iako je važno ne donositi prebrze zaključke, posmatranje obrazaca i traženje nedoslednosti može pružiti vredne uvide – ističe on.

Smanjeni seksualni nagon, bez objašnjenja
Smanjenje muškarčeve želje za seksom još je jedan znak i značajna briga.

– Međutim, vredi napomenuti da mnogi faktori, uključujući stres, zdravstvene probleme ili depresiju, mogu uticati na intimnost – izjavio je Dark Horse, rekavši da sam znak ne znači nužno da je muškarac neveran, ali kada su te promene u intimnosti popraćene drugim sumnjivim ponašanjima, one mogu biti zlokobnije, dodaje.

Zaboravljanje važnih datuma
Muškarac navodi i da je zaboravljanje značajnih datuma poput vašeg rođendana ili godišnjice još jedna zabrinjavajuća okolnost i znak da se udaljava od vas.

Sledite trag novca
Još jedan sumnjiv znak odnosi se na finansije, a on kaže da se dokazi o aferi često mogu uočiti u bankovnim izvodima. Iako mnoge varalice mogu koristiti sopstvene pojedinačne kreditne kartice kako bi prikrili svoju potrošnju, ipak će se sumnjive naknade verovatno na kraju pojaviti i na zajedničkim računima.

– Financije u vezama mogu biti složene, a ponekad ti troškovi mogu biti opravdana iznenađenja ili ličn uživanja – izjavio je.

Međutim, dosledan obrazac neuobičajenih troškova može biti upozoravajući.

Ne može zadržati svoju priču
On savetuje opreznim ženama da paze na ‘bele laži’ i nedoslednosti u bilo kojoj od partnerovih priča.

– Ako primetite da se muči da održi priču, često menja detalje priče ili se brani kada je suočen s nedoslednostima, možda ima još nešto ispod površine – upozorio je.

Stalna izvinjenja
Na kraju, Dark Horse savetuje ženama da budu oprezne ako se njihov muškarac iznenada izvinjava za sve i svašta. Kaže da je to znak da je muškarac varao i oseća grižu savesti zbog svog ponašanja.

– Mogao bi postati neobično pažljiv, obasipati vas darovima, komplimentima ili privrženostima iz vedra neba – objašnjava. Ova prekomerna kompenzacija može biti pokušaj ublažavanja lične krivice ili odvraćanje vaše pažnje od bilo kakvih sumnji koje biste mogli imati, piše NYP.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)