U trendu

Dan na koji ste rođeni otkriva kakvi ste: U petak se rađaju šarmeri, utorkom strastveni…

Dan kada ste rođeni povezuje se s određenom planetom koji će uticati na vas kroz cijeli život. Stari Vavilonci su svaki dan u nedelji pripisivali određenoj planeti.

Energija svake planete utiče na osobine ličnosti i ponašanje, kao i na pogled na život.

@astrokit_

#astrology #sun #moon #mercury #venus #mars #jupiter #saturn #2021 #astrokit

♬ original sound – Astrokit

Šta dan kad ste rođeni govori o vama?

Ponedeljak

Ponedeljak je dan kojim vlada Mesec. Ako ste rođeni u ponedeljak, vi ste neko ko bi mogao biti osjetljiv ili emotivan. Cenite privatnost i udobnost, a intuicija pokreće mnoge vaše odluke. Takođe do izražaja dolaze nega, majčinstvo, briga o drugima i o domu. Budući da je Mesec tako promjenjiv, ovo nije dan za započinjanje nečega osim ako ste otvoreni za promene u budućnosti.

Utorak

Utorkom vlada Mars. Ako ste rođeni u utorak, vi ste neko ko je ambiciozan i strastven. Možda ste usmereni ka cilju i volite nešto da preduzmete kako biste postigli stvari, a takođe ste atletski nastrojeni. Mars je planeta povezana s akcijom. To je muška energija kod muškarca ili žene. Ovan i Škorpija su znakovi kojima prirodno vlada Mars, što potiče stavove poput hrabrosti i odvažnosti. Mars takođe vlada agresijom i ljutnjom, donosi YourTango.

Sreda

Sredom vlada Merkur, a njegovi planetarni vladari su Devica i Blizanci. Ako ste rođeni u sredu, mogli biste da budete neko ko je inteligentan i duhovit. Vi ste razumni i volite da komunicirate ideje i mogli biste da budete stvarno vešti u svemu što je povezano s medijima. Merkur vlada vašim umom i razmišljanjem. Razlučujete, analizirate informacije i dolazite do ideja.

Četvrtak

Četvrtkom vlada Jupiter, čiji je znak Strelac. Oni rođeni u četvrtak imaju veliku ličnost i ekspanzivan stav. Prirodno su otvoreni i optimistični i vole da proširuju svoj um novim iskustvima. Traže istinu i dublji smisao u životu. Jupiter je planeta ekspanzije i dobiti, istine, mudrosti i viših principa. Volite da šire svoje horizonte kroz putovanja, avanturu i obrazovanje.

Petak

Petkom vlada Venera, čiji su vladajući znakovi Vaga i Bik. Ako ste rođeni u petak, vi ste neko ko je šarmantan, imate prirodno prijatnu ili privlačnu osobnost, dobar smisao za stil i možda biste voleli da uživate u finijim stvarima života. Venera vlada ljubavlju, novcem, užicima i vrednostima i povezana je s lepim stvarima.

Subota

Subotom vlada Saturn čiji je planetarni vladar Jarac. Ako ste rođeni na taj dan, prizemljeni ste i odgovorni. Vi ste tip koji ulaže mnogo truda u postizanje cilja i vaš stav može da bude prirodno ozbiljan i melanholičan.

Nedelja

Nedeljom vlada Sunce. Ako ste rođeni u nedelju onda imate snažan osećaj identiteta i nezavisan stav. Prirodno ste energični i blistavi i volite da budete voljeni ili popularni. Sunce je jedan od najvažnijih planeta u karti i ima snažan uticaj na karakter.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.