U trendu

Danas je čaroban datum: Broj 0606 jedan je od najvažnijih u numerologiji, proverite zašto

Anđeoski brojevi su jedan od najvažnijih delova numerologije, a prepoznaćemo ih jer dolaze u nizu. Svaka sekvenca nosi određeno značenje i podstiče ljude da dobro razmisle pre nego što donesu novu životnu odluku.

Na primer, verovatno ste više puta pogledali na sat tačno u 22:22, možda je tramvaj stigao tačno u 18:18 ili vas je najbolji prijatelj nazvao u 20:20.

Iako na prvi pogled deluje kao slučajnost, numerolozi ističu da nam anđeli čuvari na ovaj način šalju poruke kako bismo otvorili oči i srce i ne propustili lepe životne trenutke koji su pred nama.

A jedan od najvažnijih brojeva u numerologiji je šest. Simbol je potpunosti i visokih ideala, a u matematici je savršen broj.
Savršene brojeve možemo prepoznati kada je zbir svih delilaca (1,2,3) jednak samom broju. Pored toga, šest je broj sreće, a takođe je i simbol Venere, boginje ljubavi.

Takođe, nije slučajno što ekstračulnu percepciju nazivamo šestim čulom.

Ovaj termin se odnosi na instinkt, ili predosećaj, pa je simbolika šestice još dublja. Jedna od najvažnijih poruka koju šalju čestice je poruka zajednice i porodice. Ako ste ustali veoma rano i pogledali na sat tačno šest sati i 16 minuta, vaši anđeli čuvari žele da vam pošalju poruku da sve radne obaveze ostavite po strani i provedete više vremena sa svojom porodicom.

Ako trenutno prolazite kroz porodične probleme – bilo da su emocionalni, finansijski ili partnerski, bilo da vas muče odnosi sa decom, roditeljima ili partnerom, pokušajte da ostavite po strani sva osećanja osim ljubavi i zahvalnosti.
Iako može biti veoma teško, pokušajte da ostanete mirni i pozitivno utičete na ostatak porodice jer ste vi stub koji vas drži zajedno. Na današnji datum, šestice glasno kažu: Nisi sam!

Rođen 6. juna

Ako ste rođeni na ovaj datum, poruka anđela čuvara je još glasnija. Vaša inteligencija i radoznalost su tipične osobine Blizanaca, ali su vas mnogo koštale u životu. Iako ste racionalna bića koja mnogo češće slušaju svoj mozak nego srce, ovaj put pokušajte da se vodite svojim osećanjima jer biste mogli narušiti veze do kojih vam je stalo.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.