U trendu

Danas je jedan od najmoćnijih datuma, sve je u znaku uspeha i novog početka

Brojevi su zastupljeni svuda oko nas, u nasoj svakodnevnici, ali ih treba znati protumačiti na pravi način. Jedan od najsnažnijih datuma i brojeva je 11.01., koji nam otvara moćan energetski prolaz za duhovni rast.

Ovo je najsrećniji dan u januaru kada primamo duboku duhovnu poruku, imamo mogućnost duhovnog buđenja i razumevanja svrhe naše duše.

11.01. je povoljan dan za želje i brze manifestacije, jer broj 1 simbolizuje uspeh, zaslužan je snažnu volju, pozitivnost i čistu energiju. Energija današnjeg dana usredsređena je na kreativnost i daje poruku da budemo otvoreni za nove spoznaje kako bi nam se počele događati duboke promene u životu.

Broj 11 je broj koji označava novi početak i otvaranje novim znanjima. Broj 11 predstavlja poruku univerzuma koja nas podseća na našu povezanost i usklađenost sa Zemljom i s pravim putem naše duše.

Ovaj numerološki niz 11.01. inicira prosvetljenje i simbol je nade. Uči nas da verujemo svojoj intuiciji kao i da je upotrebljavamo. Da verujemo i da vidimo samo ono najbolje u nama i drugima, da živimo svoju istinu kao i da pravilno i pažljivo upotrebljavamo našu psihičku snagu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar