U trendu

Danas zamislite posebnu želju: 3.3. je anđeoski datum, iskoristite priliku

Nizovi brojeva u kojima se određene cifre ponavljaju nazivaju se „glavni“ ili „anđeoski“ brojevi, a evo kakvu energiju donosi simbolični niz 3-3!

03. 03.2023. godine donosi jedinstven numerološki kod, odnosno anđeoski niz brojeva 3 – 3 i još jednu na kraju. Mart je treći mesec u godini, a danas je u susretu sa još dve trojke…

Direktan niz brojeva 3 – 3 predstavlja anđeoske brojeve sa visokom energetskom vibracijom i podseća nas na izvore svetle energije i dobre transformacije.

Kada se trojka pronađe u nizu, to znači da imate veliku moć da utičete na druge ljude i određena dešavanja. Velika kreativna energija ispuniće mnoge duše, a ovo je savršen dan da pored promena na sebi, pokušate da promenite i ono što vam ne prija u vašem okruženju.

Prema numerolozima broj 3 je broj kreativnosti, samopouzdanja i manifestacije talenata. Na spiritualnom planu, niz brojeva 3 – 3 nagoveštava da će se u vašem životu uskoro dogoditi ključna situacija za ostvarenje željene budućnosti.

Veruje se da snovi koje sanjate na ovaj dan imaju veliku moć i da ih zato treba zapamtiti i dobro analizirati. U njima mogu biti skriveni ključni znakovi koji mogu usmeriti na dobar životni put.

Ovim nizom brojeva Univerzum želi da vas obavesti da vas u narednim danima očekuje sticanje iskustva koje će vam pomoći da se razvijete lično, profesionalno i spiritualno.

Sada je idealno vreme da otvorite, probudite svoj um, meditirate i smireno donesete svaku odluku.

Oprostite sebi stare greške i osvestite ih kao lekcije. Fokusirajte se samo na dobre stvari koje su vam se dogodile do sada u životu.

Pogledajte sebe u ogledalu – videćete snažnu osobu koja je prebrodila mnoge teškoće, a sada je potpuno spremna za nove životne izazove i postala je najbolja verzija sebe, piše Love Sensa.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar