U trendu

Dečak je trebalo da napiše sastav o svom heroju, opisao je tatino ‘spašavanje’ mame – u spavaćoj sobi

Svaki roditelj našao se u situaciji kada ga sopstveno dete osramoti pred drugima. Jedna majka je to doživela s učiteljicom njenog sina kada je u domaćem zadatku otkrio neprijatne detalje o njenom seksualnom životu.

Always Check Your Child's HomeWork Before They Hand It In😂😂😂

Posted by Dear Crush on Wednesday, July 18, 2018

Naime, kako piše The Sun, dečak je imao zadatak da napiše ko je njegov lični heroj i zašto je odabrao baš tu osobu. On je odlučio da piše o svom ocu, ali priča koju je odabrao nije bila primerena za školu.

“Moj tata je heroj jer je spasio moju mamu od odlaska na nebo. Moja mama bi bila mrtva da moj tata nije bio tako hrabar. To se dogodilo prošle nedelje. Mogao sam da čujem mamu kako vrišti u spavaćoj sobi. ‘O Bože, dolazim, dolazim.’ Bio sam uplašen jer nisam želeo da mi mama umre. Otrčao sam u njihovu spavaću sobu. Noge su joj bile u vazduhu. Bog je pokušao da je privuče, ali tata je bio na njoj i držao je. Toliko puta je gurnuo dok Bog nije pustio”, napisao je u svojom zadatku mališan.

Učiteljica je sastav ocenila dvojkom i ostavila napomenu u kojoj je tražila da vidi dečakove roditelje.

Majka je kasnije njegov zadatak podelila na Fejsbuku i napisala “Uvek proverite domaći svog deteta pre nego što je preda.” Objava je brzo postala viralna i nasmejala je i druge roditelje i korisnike društvenih mreža.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.