U trendu

Dečko je drži za kosu sa litice iznad vode, a sekund kasnije poletela je pravo u reku (video)

Da li znate onu scenu iz filmova kada neko visi sa neke litice dok ga neko drugi rukama pridržava? Takvi kadrovi lede krv u žilama iako znamo da se snimaju u studiju, svaki put su toliko uverljive da mnogi zatvaraju oči pred njima. Ovo nije scena iz filma već iz realnog života, a prikazuje momka koji pridržava sa litice grebena devojku za rep, a ona visi iznad vode.

Nije u pitanju nikakva pretnja niti nesrećan slučaj već njen uobičajeni performans. Dok ju je tako držao, devojka je izvodila razne pokrete i pokazala akrobatske veštine. U pitanju je naravno akrobatkinja Sara Krajs sa Majorke, sa čijeg profila je preuzeta objava.

@overtime

R u not hurting??? #wtf #circus #shoutoutot (via @Sara Kreis)

♬ original sound – Overtime

Neverovatna scena koja bi mnoge uživo ostavila u šoku odigravala se nekoliko sekundi, a za to vreme, devojka je pokazivala ples u vazduhu, izvodila zahtevne pokrete, uz zvukove poznate pesme „Nemoj me pustiti“ da bi je u jednom trenutku momak pustio, a ona se dočekala u vodi.

Mnogi su bili oduševljeni ovim performansom, međutim, ono što je više bacalo u enigmu mnoge, bilo je da li je to da li je devojka osetila bol i kako je to mogla da trpi?

– Kako su to izveli?- bili su neki od komentara.

– To te ne boli?

– Mogu da osetim bol.

– Svi pričaju o tome kako boli, a niko o tome kako je momak drži i to jednom rukom.

– Tako izgleda prava snaga.

Devojka je fascinirala mnoge koji su rekli da zaista radi odlično ono u čemu je najbolja, međutim, momak je većini privukao pažnju svojom snagom da je pridržava sve vreme u vazduhu. Neki od Tiktokera su rekli da verovatno ne bi podneli ovakav bol dok su drugi komentarisali kako devojka ima sigurno neku alternativu za kosu i da to nije njena kosa.

Saru Krajs sa Majorke prati skoro pola miliona ljudi i na svom profilu pokazuje zaista impozantne sposobnosti i veštine kada je akrobacija u pitanju. Ona je obučena da radi na vratilu, šipci i trakama, a nisu joj strani ni drugi predmeti u prirodi i gde god se nađe.

@reallyhappysad

Oznacz osobę z którą zrobiłbyś/aś taki duecik 💪🏻😎 #handstand #couplestiktok #fyp

♬ original sound – Halim Boudekhana

Fleksibilnost ove devojke je neverovatna, a ovaj eksperiment sa njenim momkom je dokaz da je prilagodljiva svakoj situaciji. Njih dvoje često u svojim objavama pokazuju kako svoju snagu i izdržljivost testiraju jedno kroz drugo.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar