U trendu

Dečko joj poslao snimak večere, na osnovu 1 detalja shvatila da je VARA

Čestitke za pronicljivost!

Na početku veze obično s partnerom ili partnerkom delite svaki detalj svoga dana. Stoga kada je devojci imena Kajla njen novi dečko poslao fotografiju svoje večere, mislila je kako je reč o simpatičnom gestu. Međutim, nakon što ju je detaljnije proučila bila je uverena da je pronašla dokaz da se njen dečko viđa s još jednom devojkom.

Sve je podelila na TikToku i pozvala druge korisnike da pokušaju da uoče znak koji je izdao preljubnika, a video je skupio više od 500.000 pregleda.

Na naizgled nevinoj fotografiji vide se mleveno meso i špageti koji se kuvaju na šporetu, no iznad toga je crna ploča u kojoj se mogao videti odraz zbog kojeg je Kajla poludela. Kada je zumirala odraz, videla je ženu koja drži mobilni telefon i detalje poput Eplovog sata od ružičastog zlata, belih nalakiranih noktiju, narukvica i prstenja.

Drugim rečima, to definitivno nije bio Kajlin dečko. Nakon što ga je pitala kome kuva večeru, odgovorio joj je: „To je trebalo da budeš ti“.

„Dobar pokušaj, stari“, naziv je videa koji je postao hit na TikToku. Gledaoci su je pohvalili na pronicljivosti i detektivskim veštinama.

„Zar muškarci ne znaju da smo mi detektivke?“, „Loš znak je što kuva večeru u 22 sata“, „Hvala, sledeći“, neki su od komentara.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.