U trendu

Desilo joj se čudo: Nakon problema sa plodnošću rodila 3 para blizanaca

Ešton (33) i Erik Rouli iz Virdžinije ponosni su roditelji tri para blizanaca, od kojih su svi mlađi od šest godina i začeti su na tri različita načina.

Početak njihove priče je težak, imali su problema sa plodnošću i nisu znali da li će ikada moći da imaju decu.

– Osećala sam se kao da svi oko nas žive svoj san. Svi su dobijali bebe. Samo smo slušali o objavama o trudnoći, jedna za drugom. Bilo nam je jako teško, to smo silno želeli – rekla je Ešton za Today Parents.

Godine 2016. odlučili su da odu na veštačku oplodnju i tada su dobili bliznakinje Ameliju i Eloiz, koje sada imaju po pet godina.

Kada su doneli odluku da prošire svoju porodicu, ponovo su se odlučili na isti postupak, nadajući se trećoj bebi. Embrion se tada podelio, a porodica je uvećana za dva dečaka, Ovena i Vajata, koji će u septembru proslaviti treći rođendan.

Direktor Centra za plodnost iz Njujorka, Džejms Grifo, kaže da su šanse da se tako nešto dogodi jedan odsto, prenosi Ona.rs.

Godine 2021. par je dobio zapanjujuću vest. Ešton je saznala da je ponovo trudna, što se ovog puta desilo prirodnim putem, a ponovo je čekala blizance.

– Pomislila sam da sam trudna, imala sam sve uobičajene simptome, ali nikada nisam zatrudnela prirodnim putem – rekla je Ešton, koja je 16. marta ove godine dobila devojčice Rouz i Vajolet.

Dr Grifo je rekao da je prirodno začeće posle veštačke oplodnje jako retko, ali ne i nemoguće.

– Osećam se tako blagosloveno što imamo tri para blizanaca. Među njima je stvarno posebna veza – rekla je ponosna mama.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)