U trendu

Detektivka otkriva: 3 sigurna znaka da vas partner vara

U svakoj vezi naiđe trenutak kada se posumnja u vernost partnera.

 

Postoji nekoliko znakova koje oštro oko „istražitelja“ može primetiti, ali ništa bez dokaza i sa sigurnošću.

Džulija Hartli Mur, privatna detektivka s Novog Zelanda otkrila je za Daily mail koja 3 znaka nepogrešivo pokazuju da li vas partner vara ili se sprema da to uradi.

Promene u ponašanju

Partner postane osetljiv ako mu se uzima mobilni telefon u ruke, nervozan je kada telefon zazvoni, počinje da menja boju i ton glasa kada priča s nekim. Počinje češće da se tušira ili kupa, više i duže se sređuje u kupatilu, a stavlja sve više kolonjsku vodu ili parfem.

Mnogo govori o jednoj osobi

Preko noći počne da spominje osobu drugog pola. Ovde je uglavnom reč o osobi s radnog mesta, fakulteta, iz komšiluka a to može biti i otac ili majka deteta iz vrtića.

Još jači je znak ako naglo počinje da govori ružne stvari o toj osobi suprotnog pola. To je siguran znak da hoće da o toj osobi imate lošu sliku u glavi da bi se partneru stvorio prostor za vršljanje.

Gde su račun za telefon ili kreditna kartica?

Primetili ste da partner krije račun za telefon ili da mu nema kreditne kartice? Ovo je znak da se nešto dešava iza vaših leđa.

 

„Vrlo često se dešava da žena na primer za Dan zaljubljenih ili Božić pronađe račun za poklon koji nikada nije ni dobila“, kaže Mur.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)